INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Chivu şi-a botezat fetiţa

Articol de - Publicat duminica, 31 mai 2009 00:00

Week-end fericit pentru Chivu. Ieri, căpitanul "naţionalei" a botezat-o pe Natalia, fetiţa sa de 3 luni şi jumătate, la o biserică din centrul oraşului Milano. Fundaşul român nu a fost seara la petrecere, pentru că a intrat în cantonament cu Inter. Iar azi, va primi al doilea său tricou de campion în Serie A, la finele partidei cu Atalanta, de pe "San Siro". Sărbătoarea "nerazzurrilor" va putea fi urmărită live pe "Boom Sport One", de la ora 17:50. Tot azi, de la 16:00, pe acelaşi canal, Fiorentina, fără Mutu (accidentat), se luptă cu Milan pentru locul 3 şi trebuie să cîştige cu 2-0 ca să fie sigură de calificarea directă în grupele Ligii Campionilor.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
bandi87
bandi87  •  31 Mai 2009, 08:23

astea sunt stiri din sport?! astea sunt stiri de reviste din alea vip, popcorn si cosmopolitane...

hades_or
hades_or  •  31 Mai 2009, 05:58

So f.u.ck.in' what? Who care? Si asta e stire din football?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează