INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Trăiește Christian Atsu? Antrenorul lui Hatayspor șochează: „Nu e în spital! Nu v-aș spune dacă ar fi?”

Articol de - Publicat miercuri, 08 februarie 2023 15:16 / Actualizat miercuri, 08 februarie 2023 16:25

Mustafa Ozat, ofițerul de presă al lui Hatayaspor, afirma marți că Christian Atsu a fost găsit sub dărâmături și este la spital, rănit. Inclusiv toate publicațiile mari au susținut acest lucru. Miercuri, antrenorul Volkan Demirel afirmă: „Nu scrieți că a supraviețuit fără să fiți siguri că a supraviețuit”.

  • Primul cutremur de 7,8 grade pe scara Richter a avut loc luni dimineața, la ora 04:17, la adâncimea de 17,9 de kilometri, în partea de sud a țării, în provincia Gaziantep, din Turcia.
  • Al doilea seism de peste 7 grade s-a produs la o distanță de circa 100 de kilometri de epicentrul primului, la ora 13:25

Situația e critică după cutremurele care au lovit luni sud-estul Turciei. Numărul victimelor a trecut de 11.000 și, pe un fond de confuzie totală, apar știri care se dezmint a doua zi.

Durere în Croația! S-a stins „antrenorul antrenorilor” » Selecționerul primei generații fantastice care a eliminat România de la CM din Franța: „Sunt mai bun decât Capello și Mourinho”
CROATIA
Durere în Croația! S-a stins „antrenorul antrenorilor” » Selecționerul primei generații fantastice care a eliminat România de la CM din Franța: „Sunt mai bun decât Capello și Mourinho”

Ofițerul de presă a anunțat inițial: „Christian Atsu a fost scos de sub dărâmături, e afară. E rănit”

Nimeni nu știe cu siguranță dacă internaționalul ghanez Christian Atsu trăiește. Și, dacă da, unde se află atacantul lui Hatayspor, care fusese prins luni dimineață sub un bloc prăbușit.

Marți, la prima oră, Mustafa Ozat, ofițerul de presă al clubului din Antakya, confirma la Radyo Gol vestea dată în seara precedentă de cotidianul portughez A Bola: „Atsu a fost scos de sub dărâmături, e afară. E rănit”. Jurnaliștii turci informau că Atsu este la spital.

Volkan Demirel: „Nu există nicio veste despre Atsu”

Dar astăzi, antrenorul Volkan Demirel a șocat, susținând că jucătorul său nu a fost găsit încă. Nici el, nici directorul sportiv Taner Savut. 

Vă rog, nu scrieți că a supraviețuit fără să fiți siguri că a supraviețuit. Oamenii au familii, speranța și durerea sunt tot mai mari. Nu există nicio veste despre Atsu și Taner Savut. Nu v-aș spune dacă ei ar fi la spital? Voi anunța cum aflu ceva. Oamenii muncesc zi și noapte, sper ca amândoi să fie salvați. Întreaga echipă și-a găsit un refugiu. Familiile sunt cu noi”.

Trăiește Christian Atsu? Antrenorul lui Hatayspor șochează: „Nu e în spital! Nu v-aș spune dacă ar fi?”
Volkan Demirel, antrenorul lui Hatayspor. Foto: Imago Images

Christian Atsu nu era unde s-a spus că e internat. Nici agentul lui nu știe

Potrivit ziarului turc Fanatik, niciun oficial de la Hatayspor nu a mai confirmat că Atsu trăiește după ce o făcuseră marți dimineață. Același Fanatik dezvăluie că doctorul clubului, Gurbey Kahveci, a zis inițial că „Atsu a fost dus la spitalul Dortyol”, dar fotbalistul în vârstă de 31 de ani a fost căutat la Dortyol și nu era acolo.

Nici agentul lui Atsu, Nana Sechere, nu știe ce se întâmplă cu jucătorul ghanez. „Clubul m-a anunțat că a fost găsit în viața, însă nu am aflat unde este. Pentru familia sa, tot ce se petrece este devastator”, a declarat acesta în Daily Mirror.

Seismul, provocat de falia estică

Turcia, una dintre zonele seismice cele mai active ale globului. Țara e traversată de falia nordică, până în Istanbul, cutremurele din această zonă fiind declanșate de ciocnirea cu placa euroasiatică de la nord. 

Seismul de luni a fost însă provocat de falia estică, la granița dintre plăcile tectonice anatoliană și arabică. Epicentrul a fost la Kahramanmaraș, lângă Gaziantep

Trăiește Christian Atsu? Antrenorul lui Hatayspor șochează: „Nu e în spital! Nu v-aș spune dacă ar fi?”

Citește și:

Antrenorul român la un pas de tragedie: „M-au sunat să vin în Siria cu două zile înainte de cutremure”

Fostul elev al lui Șumudică a fost găsit mort sub dărâmăturile din Turcia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close