INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Ce s-a întâmplat în vestiarul luI Galatasaray, după eșecul cu Beșiktaș » Cicâldău, în centrul ostilităților: „O eroare de amator”

Egipteanul Mostafa Mohamed, care nu l-a lăsat pe Alexandru Cicâldău să execute penalty-ul în eșecul lui Galatasaray cu Beșiktaș, scor 1-2, șutând el și ratând, i-a spus „tricolorului” că îi pare rău pentru gestul său.
Egipteanul Mostafa Mohamed, care nu l-a lăsat pe Alexandru Cicâldău să execute penalty-ul în eșecul lui Galatasaray cu Beșiktaș, scor 1-2, șutând el și ratând, i-a spus „tricolorului” că îi pare rău pentru gestul său.

Articol de - Publicat miercuri, 27 octombrie 2021 12:38 / Actualizat miercuri, 27 octombrie 2021 12:38

Egipteanul Mostafa Mohamed, care nu l-a lăsat pe Alexandru Cicâldău să execute penalty-ul în eșecul lui Galatasaray cu Beșiktaș, scor 1-2, șutând el și ratând, i-a spus „tricolorului” că îi pare rău pentru gestul său. Dar Terim a recunoscut că, în trecut, i-a cerut atacantului să bată el o lovitură de pedeapsă într-un meci important.

Jucătorii lui Galatasaray încă vorbesc de înfrângerea cu Beșiktaș (1-2). Mostafa Mohamed, cel care i-a luat mingea lui Cicâldău, executând el și ratând penalty-ul Cim-Bom-Bom spre finalul derby-ului, deși știa că „tricolorul” trebuia să tragă, a făcut gestul așteptat de antrenori și de coechipieri.

Mostafa Mohamed, spre Cicâldău: „Am greșit, o eroare de amator”

Egipteanul a intrat marți în vestiar, la baza de pregătire Florya, și le-a cerut scuze tuturor. „În special față de Cicâldău”, a scris Milliyet. „Am greșit, o eroare de amator. Îmi pare rău", i-ar fi spus atacantul „tricolorului”.

Imediat după meci, Fatih Terim a îndreptat tunurile spre Mohamed: „Cicâldău e primul nostru specialist la penalty-uri. El trebuia să șuteze. Mostafa i-a luat mingea, și Cicâldău a cedat”. Mai târziu, „Împăratul” le-a mai dezvăluit jurnaliștilor turci că, la un moment dat, sezonul trecut, „i-am zis lui Mostafa să bată o lovitură de pedeapsă într-o partidă esențială, să înscrie și să ne ajute să câștigăm”.

Regula: trage alt jucător doar când Cicâldău nu se simte bine

Vârful și-a amintit cuvintele antrenorului, dar Terim l-a criticat: „Acum, el trebuia să-l lase pe Cicâldău".

Încă un detaliu precizat de ziariștii de la Istanbul. „Cicâldău e primul care execută penalty-urile. Totuși, dacă el nu se simte bine într-un meci, ceea ce s-a stabilit se poate schimba atunci”, a notat Fotomaç. În acest caz însă, Cic a vrut să tragă. Mohamed a insistat și nu l-a învins de la 11 metri pe Ersin Destanoglu, portarul în vârstă de 20 de ani al lui Beșiktaș.

3 penalty-uridin ultimele 4 încercări au ratat jucătorii lui Galatasaray în campionat; Cicâldău a fost ultimul care a transformat, în prima etapă, la 2-0 cu Giresun

Citește și alte știri din fotbalul european: 

VIDEO Tătărușanu, decisiv în victoria lui Milan cu Torino: „Mi-am recăpătat încrederea” » Ce scriu italienii

Seară de neuitat pentru Andrei Chindriș! A înscris în poarta lui FC Porto chiar la debut

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
freddy
freddy  •  27 Octombrie 2021, 19:39
Postat de observator_federal pe 27 Octombrie 2021, 14:50

Circ ieftin a fost înaintea derbyului, când GSP i-a dedicat exclusiv lui Moruțan (fără nicio referire le Cicâldău!!) un articol elogios, cu citate substanțiale din diverși postaci pe Twitter sau din bloguri ”specializate”, cu titlul ”Moruțan, om-cheie la derby-ul Beșiktaș - Galatasaray! Ce scrie presa turcă înaintea unui meci crucial ”... Privind acum, după connsumarea evenimentelor, articolul este de un umor involuntar ***, antologic... Până unde se mai poate merge oare în presa noastră, cu simpatia/antipatia pentru fotbaliștii împărțiți (în mod evident) în fecesebiști și non-fecesebiști?

Nu știu se ce percepi asa. Eu am înțeles ca îl lauda pe Cicaldau. Ca el trebuia sa bata... Ce vezi tu rău aici??

opinca_de_aur
opinca_de_aur  •  27 Octombrie 2021, 15:21

Articol decent cu tilu ridicol. Titlul e din categoria TOATE TUNURILE PE CSU. Sa creada cititorul ca unu care vine de la Craiova s-a facut de cacao. In fine, dau si ei din butoane pentru cine le plateste ciorba. Intr-adevar, inainte de meci vorbeau de Morutan ca si cand ar fi trebuit se joace singur contra 11 adversari. Dar asta e gsp.

minos3
minos3  •  27 Octombrie 2021, 14:50

Nimeni nu garanteaza nimic, insa regula este regula. Incalcarea ei denota indisciplina, lucru foarte periculos intr-o echipa. Normal ca oricine putea sa rateze. Cat despre jucatorul nostru, nu vad de ce ar trebui sa fie blamat. Ce era sa faca? Sa se bata cu cel care i-a luat mingea? A fost elegant si l-a lasat. Cine isi asuma o raspundere suporta insa si consecintele esecului, iar egipteanul ar trebui sa fie pedepsit, mai ales ca el, asa cum spuneam, a dat dovada de indisciplina

Vezi toate comentariile (6)
Comentează