INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Cît de tare e asta? Mourinho tocmai a fost informat că deține patru recorduri mondiale!

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 septembrie 2015 11:45

Poate că Chelsea nu a început campionatul în cele mai bune condiții, dar portughezul Jose Mourinho are un mic motiv de sărbătoare: tocmai a primit confirmarea că va intra pentru a patra oară în cartea recordurilor.

Primele dăți cînd a făcut-o au avut loc în primul său mandat la Chelsea, atunci cînd a cîștigat Premier League cu un record de puncte, 95, și a cedat cele mai puține goluri, 15. A treia oară o reprezintă cele 77 de meciuri consecutive fără înfrîngere pe Stamford Bridge, legate în două mandate.

Acum, Mourinho va deveni cel mai tînăr manager din istorie care bifează 100 de meciuri în Liga Campionilor (49 de ani și 12 zile).

Alături de Mourinho, și Frank Lampard a fost onorat: prin golul său împotriva lui Chelsea, de sezonul trecut, cînd evolua la Manchester City, englezul a devenit omul care a înscris împotriva celor mai multe echipe de Premier League (39), depășindu-l pe Andy Cole (38).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
alexbarosanu
alexbarosanu  •  05 Septembrie 2015, 17:14

special one!

kossu
kossu  •  05 Septembrie 2015, 12:43

Jose, lasă chestiile slabe. BAC-ul ți l-ai luat?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează