INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AS ROMA

Claudio Ranieri îl propune pe Totti la naţională: "E pregătit să revină!"

Articol de GSP - Publicat luni, 12 octombrie 2009 00:00

Antrenorul lui AS Roma, Claudio Ranieri, a afirmat că nu se va opune în cazul în care Francesco Totti îşi propune să revină la echipa naţională, de unde şi-a anunţat retragerea în iulie 2007, informează ediţia online a Gazzetta dello Sport.

Atacantul lui AS Roma, în vârstă de 33 de ani, a afirmat că nu mai vrea să evolueze pentru prima reprezentativă deoarece nu poate face faţă numărului prea mare de meciuri jucate într-un sezon. Presa italiană a scris că selecţionerul Marcello Lippi are nevoie de un atacant la naţională şi ar vrea să apeleze la Francesco Totti.

"Cred că Totti poate reveni la echipă. El a renunţat la tricoul naţionalei pentru că avea probleme de sănătate. Acum mi se pare că îşi doreşte să revină. Dacă el va fi dispus sunt sigur că Lippi s-ar gândi foarte bine şi i-ar deschide uşa", a spus Ranieri.

Tehnicianul s-a referit şi la situaţia lui Antonio Cassano: "El s-a schimbat în bine, este mai matur, dar îl înţeleg şi pe Lippi. A construit un lot în care s-a bazat pe ideile lui şi unui antrenor nu-i place să fie forţat să facă unele lucruri".

Ranieri a comentat şi demiteresa sa de la Juventus, afirmând că nu se aştepta la aşa ceva. "Nu ştiu ce a fost greşit. Am terminat pe locurile 3 şi 2. Eu am conştiinţa curată. Mă pot uita în ochii tuturor, dar cei din Torino nu ştiu dacă pot să facă acest lucru. Când Rosella Sensi mi-a oferit postul de antrenor mi-am adus aminte de începuturile mele.

La 23 de ani plecam de la AS Roma la Catanzaro. Acum m-am întors la echipă şi urmează să împlinesc 58 de ani. Sensi mi-a oferit un cadou foarte frumos, a fost un vis pentru mine", a declarat acesta.

AS Roma ocupă locul 8 în Serie A, cu 11 puncte după 7 etape.

NewsIn

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează