INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MĂSURI

Comisia Centrală de Arbitri din Bulgaria a fost dizolvată!

Articol de GSP - Publicat marti, 15 decembrie 2009 00:00

Comisia Centrală de Arbitri din Bulgaria a fost dizolvată, luni seară, iar 8 cavaleri ai fluierului au fost suspendaţi, în urma unor greşeli flagrante pe care aceştia le-au făcut la două partide din Cupa Bulgariei, informează site-ul oficial al federaţiei.

"Comisia formată din 7 membri, care desemnează arbitrii pentru meciurile din campionat şi cupă, a fost dizolvată. Comitetul Executiv al federaţiei va numi o nouă comisie la şedinţa din data de 18 ianuarie 2010", a anunţat federaţia bulgară.

De asemenea, 8 arbitri nu mai pot presta pe termen nelimitat pentru că la meciurile Cerno More Varna-Levski Sofia (scor 4-1) şi ŢSKA Sofia-Litex Loveci (1-0) au comis greşeli grave. Oficialii federaţiei nu au dezvăluit natura erorilor, dar din câte se pare, la primul meci a fost vorba de un gol anulat incorect oaspeţilor, în timp ce la al doilea joc e vorba de neacordarea unui penalty tot pentru formaţia vizitatoare.

NewsIn

Playtech: Ce a putut spune Ilie Năstase despre Simona Halep după ce a scăzut în topul WTA: ”Nu este ...


Comentarii (1)
 •  15 Decembrie 2009, 13:35

Bravo Bulgaria! La noi greseli "flagrante" la orice meci a devenit ceva normal de cand cu instaurarea cluburilor comuniste steaua si dinamo.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează