INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAMPIONATE

Conflict între Bayern şi Dortmund: "Sînt precum chinezii, copiază ce fac alţii bine"

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 martie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 02 martie 2013 14:36

Jurgen Klopp, antrenorul campioanei en-titre a Germaniei, Borussia Dortmund, a reproşat grupării Bayern Munchen că-i copiază tehnica de joc, lucru ce mai degrabă l-a amuzat pe tehnicianul bavarezilor, Jupp Heynckes.

"Bayern este în fotbal de mai mult timp decît Jürgen Klopp este antrenor. Şi mereu am avut stilul nostru de joc", a spus Heynckes, cîştigător al Ligii Campionilor cu Real Madrid, după ce Klopp a comparat practicile sale cu cele ale chinezilor în industrie.

"În acest moment este ca şi ceea ce fac chinezii în industrie: urmăresc ce fac alţii, îi copiază şi apoi, cu mai mulţi bani şi oameni, merg pe acelaşi drum. Iar apoi devin din nou buni", a spus Klopp, după înfrîngerea de miercuri din sferturile Cupei Germaniei în faţa formaţiei Bayern.

Relaţiile între cei doi tehnicieni erau bune pînă atunci, iar Klopp, cu 22 de ani mai tînăr decât Heynckes (67 ani), a reacţionat după ce, la finalul meciului, tehnicianul bavarezilor a reamintit că "important este să-ţi arăţi grandoarea şi la înfrîngeri ca şi la victorii".

"Dacă Jurgen are şansa, într-o zi, să antreneze Bayern Munchen sau Real Madrid, atunci va realiza ce înseamnă meseria de antrenor şi că trăim în lumi complet diferite", a mai spus Heynckes.

Bayern, lider în campionatul Germaniei cu 17 puncte avans faţă de Borussia, a învins-o campioana pentru prima oară după şase meciuri.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
fcmg
fcmg  •  04 Martie 2013, 10:41
Postat de ticutroya pe 03 Martie 2013, 07:26

Din ultimele 5 meciuri , Dortmund a castigat 4 , asa ca mai taci oaie proasta ! Si inca ceva : fotbalul mai inseamna si spectacol ! Uita-te la meciurilr lui Dormund , ca ti-e mai mare dragul , iar cele ale lui Bayern , rigoare , tactica , rezultat , arbitraje !

sigur tu nu vezi meciuri in bundesliga , esti fan de ocazie , ca esti prea subiectiv, meciul din cupa ai dreptate bvb a jucat frumosde ti-a fost mai mare dragul

ticutroya
ticutroya  •  03 Martie 2013, 07:26
Postat de bstefan pe 02 Martie 2013, 15:08

Nu credeam ca Klop este megaloman. Poate doar a glumit. Nu exista copy-paste in fotbal, doar daca Real l-ar angaja pe il Dottore Ponta antrenor. Cand Helenio Hererra a inventat betonul, sumedenie de echipe l-au adoptat aproape imediat in forma originala si batranul mag nu s-a suparat. De ce s-ar supara Klop? Oricum Bayern are cateva clase peste Borussia si este o candidata serioasa la CL. Anul trecut doar nesansa(Robben) a privat-o sa-si insuseasca trofeul. Borussia s-a scufundat atunci si ce va fi acum a fost anticipat in semifinala Cupei germaniei.

Din ultimele 5 meciuri , Dortmund a castigat 4 , asa ca mai taci oaie proasta ! Si inca ceva : fotbalul mai inseamna si spectacol ! Uita-te la meciurilr lui Dormund , ca ti-e mai mare dragul , iar cele ale lui Bayern , rigoare , tactica , rezultat , arbitraje !

adiultras
adiultras  •  02 Martie 2013, 16:25
Postat de randoom pe 02 Martie 2013, 14:49

BAYERN II CEA MAI BUNA ECHIPA DIN GERMANIA. II CA SI STEAUA IN ROMANIA. AR FI CULMEA,CA BAYERN SA COPIEZE CEVA DE LA DORTMUND,MAI DEGRABA INVERS.

compari bayern cu steaua ?? cat de prost sa fii ca natie de stelist?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează