INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Conte a rămas fără golgeter » Va sta departe de teren pentru aproape două luni!

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 03 octombrie 2017 10:50

Alvaro Morata, atacantul lui Chelsea, accidentat sâmbătă cu Man. City, are o leziune musculară ischiotibială și va rata și ultimele două partide ale Spaniei din preliminariile CM 2018.

Antonio Conte nu a pierdut doar contactul cu fruntea Premier League după eșecul cu Man. City, dar a rămas și fără omul său de gol.

Álvaro Morata s-a accidentat sâmbătă și a fost schimbat după doar 35 de minute, iar aseară, managerul lui Chelsea a mai primit o veste proastă. Atacantul spaniol va sta 6 săptămâni pe bară!

Problema nu părea așa gravă, de aceea Morata îi și ceruse managerului să-l scoată înaintea pauzei: "Prefer să nu risc". După ce s-a prezentat la "națională", testele medicale făcute la Madrid i-au găsit însă o leziune miofascială de gradul 2 la mușchii ischitibiali ai piciorului drept.

Va rata partidele cu Crystal Palace, Watford, Bournemouth, Man. United și WBA, cu Roma (Ligă) și "dubla" din calificările CM 2018, cu Albania și Israel. 

7 goluri și două assisturi are Morata în 9 meciuri jucate pentru Chelsea în toate competițiile acestui sezon

 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close