INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NEGOCIERI

Conte încearcă să aducă un internaţional italian la Chelsea

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat sambata, 19 august 2017 23:55

Antonio Conte este aproape să rezolve transferul lui Antonio Candreva, de la Inter Milano, în schimbul a 30 de milioane de euro.

Internaţionalul italian de 30 de ani ar putea să se integreze perfect în sistemul 3-4-3, după ce londonezii au dezamăgit în primele două meciuri oficiale din noul sezon. Candreva poate evolua în banda dreaptă, însă poate să joace şi în spatele atacanului.

Campioana din ultimul sezon nu a făcut transferuri importante în această vară, iar antrenorul italian caută în continuare jucători care să schimbe faţa echipei care a pierdut pe teren propriu în prima etapă cu Burnley şi a fost învinsă de Arsenal la loviturile de departajare în Community Shield.

Candreva ar putea să îl înlocuiască în formula de start pe Victor Moses, cel care a jucat anul trecut pe toată banda dreaptă.

Italianul a fost selecţionat de Antonio Conte în lotul echipei naţionale la Euro 2016 şi a oferit pasa de gol pentru reuşita lui Graziano Pelle în meciul de debut împotriva Belgiei.

După ce a impresionat în tricoul lui Lazio, mijlocaşul a fost achiziţionat de Inter pentru 22 de milioane de euro.

Antonio Conte speră că până la finalul perioadei de mercato va putea să se bazeze pe unul dintre Danny Drinkwater, Alex Sandro sau Candreva, jucători pe care a anunţat în repetate rânduri că îi doreşte.

sursa: thesun.co.uk

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează