INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Conte sfînt » Antrenorul lui Juve se stropeşte cu apă sfinţită şi îşi face cruce înaintea meciurilor

Conte și ritualul său religios dinaintea meciurilor. FOTO Reuters
Conte și ritualul său religios dinaintea meciurilor. FOTO Reuters

Articol de - Publicat marti, 18 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 17 octombrie 2011 21:07

Juventus şi-a găsit antrenor de încredere şi foarte credincios. Secretul lui Antonio Conte a fost descoperit duminică. Tehnicianul liderului, neînvins în 6 etape, nu jonglează doar cu schemele tactice, ci şi cu superstiţiile. Dacă la partida cu Siena a sărutat de trei ori un crucifix, Conte şi-a adus la Verona apă sfinţită. A desfăcut o sticluţă, s-a stropit de cîteva ori, făcîndu-şi cruce, iar Juve a făcut 0-0 cu Chievo.

Antonio l-a copiat pe Giovanni Trapattoni, pe care l-a avut profesor doi ani la Juve. Trap (foto) a fost prins folosind acelaşi ritual la CM 2002 din Japonia şi Coreea de Sud. "Era apă vie", a comentat fostul selecţioner al Italiei, care a fost eliminată de sud-coreeni în "optimile" turneului.

Iordănescu pupa icoane
Şi noi am avut un antrenor foarte religios. Anghel Iordănescu (foto) nu se despărţea niciodată pe banca tehnică de iconiţele sale. Înaintea meciurilor, fostul selecţioner le săruta în repetate rînduri, iar norocul l-a ajutat deseori în carieră, inclusiv la turneul final al CM 1994 din America.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
alpin
alpin  •  18 Octombrie 2011, 07:25

Aoleu! Daca aude Gigi il aduce la Steaua!!! O fi liber de contract?!?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează