INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA - BRAZILIA 1-0

Copiii lui Messi, show după succesul Argentinei din Copa America! Videoclip viral postat de soția fotbalistului

Copiii lui Messi au sărbătorit succesul Argentinei +42   FOTO
Copiii lui Messi au sărbătorit succesul Argentinei

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 iulie 2021 14:50 / Actualizat duminica, 11 iulie 2021 17:03

Argentina a învins-o pe Brazilia, scor 1-0, în finala Copa America 2021, câștigând trofeul pentru prima dată din 1993, chiar pe terenul marii rivale.

Leo Messi, care a fost golgeterul și cel mai bun jucător al competiției, a câștigat primul trofeu la seniori cu naționala Argentinei, iar copiii săi s-au bucurat pentru el.

VIDEO Copiii lui Messi, show după succesul Argentinei de la Copa Amerieca

La finalul meciului de la Rio De Janeiro, soția lui Leo Messi a postat pe Instagram un filmuleț cu cei trei copii, îmbrăcați în tricoul Argentinei, bucurându-se și cântând pentru națională.

Videoclipul postat de soția lui Messi a devenit rapid viral. Fanii celor doi au urmărit filmulețul de aproape 5 milioane de euro în 8 ore, fiind încântați de bucuria celor trei mici suporteri.

Messi, cuprins de emoții după câștigarea Copei America

La final, Messi s-a îmbrățișat cu colegii săi, iar mai apoi a fost purtat pe brațe de aceștia, semn al unei unități de grup care a împins Argentina spre trofeu. Leo nu i-a uitat nici pe suporterii Argentinei: a ridicat cupa spre cer, dedicându-le trofeul. 

Messi, rege în AmSud!
+38 FOTO

Asta n-a fost totul! Fotografii agențiilor de presă au mai suprins un cadru de neuitat cu Messi. Pe gazon, într-un moment de singurătate deplină, Messi și-a contactat pe internet familia , cu care a dialogat preț de câteva minute.

Trebuia să câștig ceva cu Argentina, era ca un ghimpe. Știam că într-o zi voi putea face asta. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest moment, în Brazilia, contra Braziliei. Cred că Dumnezeu păstra acest moment pentru mine.

E o nebunie! Nu pot să explic ce fericire simt. De multe ori am plecat trist, dar știam că într-o zi se va schimba. Nu exista un moment mai bun. Acest grup merita asta cu adevărat.

Aveam mare încredere în grup, care a devenit mai puternic de la precedenta Copa America. Sunt persoane bune, care nu s-au plâns niciodată. Am stat mult timp închiși, fără familii, dar obiectivul era clar. Am putut fi campioni, iar fericirea e maximă!

De multe ori am visat asta! Dedic victoria familiei, soției, copiilor, părinților și fraților De multe ori au suferit la fel ca mine sau chiar mai rău. Mereu plecam în vacanță și eram triști, dar acum e diferit.
 - Lionel Messi

@gsp.ro

Leo Messi a reușit, a câștigat primul trofeu din carieră cu naționala Argentinei: Copa America 2021. ##leomessi ##copaamerica ##argentina

♬ sunet original - GSP - Gazeta Sporturilor

VIDEO Rezumatul meciului Argentina - Brazilia, din finala Copa America 2021

Citește mai multe știri despre Copa America: 

Răzvan Luțac, după finala Copa America: „Messi a bătut o altă legendă. Nu Neymar. Nu Brazilia”

Angel Di Maria dezvăluie ce i-a spus Messi înainte de finala Copa America, pe care a decis-o cu o superexecuție: „Așa a fost”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează