INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AFC

CORONAVIRUS // Confederația Asiatică de Fotbal, întâlnire de urgență cu reprezentanții ligilor: „E o situație fără precedent!” + 6 meciuri, reprogramate

Articol de GSP - Publicat joi, 27 februarie 2020 13:44

Confederația Asiatică de Fotbal (AFC) a programat întâlniri de urgență săptămâna viitoare cu reprezentanții ligilor din cele două zone ale continentului, Est și Vest, în vederea gestionării epidemiei de coronavirus.

  • În ultimele 24 de ore, numărul de noi cazuri de infecție din restul lumii l-a depășit pe cel înregistrat în China. Este pentru prima oară, de la startul epidemiei, când se întâmplă acest lucru. În cele două luni, coronavirusul a făcut peste 2.800 de victime și s-au înregistrat peste 82.100 de cazuri de îmbolnăviri. Noul virus a ajuns în aproape 50 de țări și teritorii, informează Libertatea.

Întâlnirea conducătorilor din zona estică va avea loc la Kuala Lumpur (Malaysia), luni, 2 martie, în timp ce ședința cu reprezentanții din Vest este programată pentru 7 și 8 martie, informează afc.com.

Acestea sunt situații fără precedent și provocatoare, dar AFC lucrează neîncetat pentru a monitoriza situația, inclusiv diferite restricții privind călătoria, fiind în permanență în contact cu ligile și cluburile noastre asociate”, a declarat Dato Windsor John, secretarul general AFC.

6 meciuri, reprogramate din cauza epidemiei de Coronavirus

AFC a comunicat oficial faptul că lucrează alături de FIFA în vederea asigurării condițiilor optime pentru meciurile de calificare la Campionatul Mondial 2022 și Cupa Asiei 2023.

Astfel, AFC a amânat 6 meciuri din Liga Campionilor Asiei, care erau inițial programate în săptămâna curentă. Acestea se vor juca în luna martie (5) și în aprilie (1).

2 martie, 2020

  • Grupa A: Al Wahda FSCC v Esteghlal FC
  • Grupa C: Persepolis FC v Al Taawoun FC

3 martie, 2020

  • Grupa B: Shabab Al Ahli Dubai v Shahr Khodro FC 
  • Grupa D: Sepahan FC v Al Nassr 
  • Grupa E: FC Seoul v Chiangrai United

6 aprilie, 2020

  • Grupa D:  Al Nassr v Sepahan FC

VEZI ȘI:

Coronavirus face victime și în fotbal » Un jucător din Italia a fost depistat pozitiv!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează