INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

Cristiano Ronaldo, pus la zid de fostul președinte al lui Juventus

foto: arhivă
foto: arhivă

Articol de GSP - Publicat joi, 26 martie 2020 07:21

Cristiano Ronaldo (35 de ani), starul lui Juventus, a fost criticat de Giovanni Cobolli Gigli (75), un fost președinte al italienilor, care consideră că portughezul s-ar fi folosit de pretextul mamei sale bolnave pentru a-și lua o vacanță, iar apoi s-a pozat bronzându-se la piscină. 

„Treaba la Juventus s-a complicat în momentul în care a plecat Cristiano Ronaldo! A spus că se duce în Portugalia pentru mama lui, însă pare că își face poze doar la piscină. Când s-a făcut această excepție, situația nu a picat bine și au fost și alți jucători care voiau să plece. Nu ar fi trebuit să fie așa situația, ar fi trebuit să fie puși toți în carantină. Nu e corect.

E ușor să critici acum, însă, văzut din exterior, nu înțeleg de ce anumiți jucători vor să plece din Italia. Când se vor întoarce, va fi mai greu să revină în formă, deoarece vor rămâne în carantină 14 zile”, a spus Giovanni.

2006-2009este perioada în care Cobolli Giglia a condus-o pe Juventus

CORONAVIRUS / Cristiano Ronaldo, în autoizolare

Așa să tot stai în carantină! Cristiano Ronaldo s-a autoizolat alături de iubita sa într-o vilă spectaculoasă

Ronaldo se află în izolare în țara sa natală, Portugalia. Între timp, trei colegi de-ai săi de la Juventus, Daniele Rugani (25 de ani), Blaise Matuidi (32) și Paulo Dybala (26), au fost depistați pozitivi cu coronavirus. 

Lusitanul a ales o vilă de lux din Madeira, cu piscină pe acoperiș și vedere la Oceanul Atlantic. După ce a plecat la Funchal pentru a fi alături de mama sa, care a suferit pe 3 martie un accident vascular cerebral, Cristiano plănuia să se întoarcă la Torino. Dar, aflând de infectarea lui Rugani, Ronaldo a decis să rămână în Madeira..

Coronavirus în România / Klaus Iohannis anunță noi măsuri:

Citește alte știri despre coronavirus în sportul mondial:

Romario Benzar, despre situația din Italia: „N-am mai văzut oameni pe stradă de o săptămână”

Laurențiu Reghecampf îi roagă pe români să stea în casă „Doar așa putem opri această nenorocire. Mi-e foarte teamă să nu ajungem ca în Italia”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează