CAMPIONATE  ·  ITALIA

Coronavirus face victime și în fotbal » Un jucător din Italia a fost depistat pozitiv!

Articol de GSP - Publicat joi, 27 februarie 2020 12:21

Epidemia de coronavirus face victime și în rândul jucătorilor. Un fotbalist de la Pianese, club din Serie C (Italia), a acuzat simptome de gripă sâmbăta trecută, iar miercuri, 26 februarie, a fost depistat pozitiv cu virusul COVID-19.

În jurul orei 3 dimineața, în locuința sa din Abbadia San Salvatore, medicii s-au prezentat să-i comunice rezultatul testului și să-l transfere într-o policlinică specializată, informează Gazzetta dello Sport.

Până la lămurirea situației, clubul a decis ca fotbalistul să întrerupă activitatea sportivă din motive de securitate. De asemenea, numele jucătorului nu a fost făcut public încă.

Fotbalistul s-a simțit rău zilele trecute și nu s-a pregătit cu echipa, însă a luat masa alături de ceilalți jucători. Cu o săptămână înainte, în ziua sa liberă, își vizitase părinții, după o călătorie cu trenul.

EPIDEMIA DE CORONAVIRUS A DAT PESTE CAP FOTBALUL DIN ITALIA

Weekendul trecut au fost amânate patru meciuri din etapa a 25-a de Serie A, dar la finele acestei săptămâni situaţia va deveni mult mai delicată. Din cauza epidemiei de coronavirus, care a făcut deja 12 victime în Peninsulă, toate partidele rundei a 26-a riscă să aibă aceeaşi soartă, inclusiv marele Derby d'Italia, Juventus-Inter, programat duminică seară la Torino!

  • În ultimele 24 de ore, numărul de noi cazuri de infecție din restul lumii l-a depășit pe cel înregistrat în China. Este pentru prima oară, de la startul epidemiei, când se întâmplă acest lucru. În cele două luni, coronavirusul a făcut peste 2.800 de victime și s-au înregistrat peste 82.100 de cazuri de îmbolnăviri. Noul virus a ajuns în aproape 50 de țări și teritorii, informează Libertatea.

VEZI ȘI:La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (5)
metaljuve  •  28 Februarie 2020, 01:01

Panica, isteria si prostia o sa faca mult mai multe daune decat virusul care oricum va disparea la caldura si apoi va veni si vaccinul.

rooster_adevarat  •  27 Februarie 2020, 18:03
Postat de rooster_adevarat pe 27 Februarie 2020, 17:46

Ati folosit Google Translate pt articolul asta sau vorbiti si italiana?

Un giocatore della Pianese, società che milita nel campionato di serie C, girone A, questa notte è risultato positivo al coronavirus. Intorno alle 3, nella sua abitazione ad Abbadia San Salvatore, si sono presentati i sanitari per comunicargli l’esito del tampone e per trasferirlo presso il policlinico le Scotte di Siena. 3 Leggi i commenti Il calciatore aveva accusato sintomi influenzali sabato scorso durante la notte e precauzionalmente il giorno dopo non era sceso in campo, pur essendo rimasto a pranzo con la squadra. La settimana prima, nel giorno di riposo, era stato a trovare i genitori in Emilia in treno.

rooster_adevarat  •  27 Februarie 2020, 17:46

Ati folosit Google Translate pt articolul asta sau vorbiti si italiana?

Vezi toate comentariile (5 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
22:00 Europa League
Sferturi: Inter-Leverkusen
Digi 1 , Look Sport, Telekom
22:00 Europa League
Man. United - Copenhaga
Digi 2, Look Plus, Telekom
Program TV complet

Liga 1