INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANCHETĂ

VIDEO+FOTO Cosmin Olăroiu și-a recuperat ceasul furat care costă o avere » Poliția l-a găsit pe alt continent + 3 suspecți au fost deja reținuți

Cosmin Olăroiu și-a recuperat ceasul
Foto: Dubai Police +9   FOTO
Cosmin Olăroiu și-a recuperat ceasul Foto: Dubai Police

Articol de GSP - Publicat joi, 14 octombrie 2021 14:38 / Actualizat joi, 14 octombrie 2021 15:41

Cosmin Olăroiu (52 de ani), ultima dată antrenor la Jiangsu FC, a primit din mâna polițiștilor arabi ceasul de 180.000 de dolari, marca Richard Mille, care îi fusese furat în septembrie, la Milano. Acesta a fost recuperat în Asia, în Emiratele Arabe Unite!

De doar o lună și jumătate au avut nevoie forțele de ordine pentru a da de urma celor care l-au jefuit pe antrenorul de 52 de ani, în Milano. Presa din Italia a scris la momentul respectiv că Olăroiu se plimba pe via della Spiga, alături de soţia sa, moment în care un bărbat a venit şi l-a îmbrăţişat. 

Acesta a reușit să-i fure lui Oli ceasul de lux de la mână. Imediat a fost pornită o anchetă, iar ieri tehnicianul și-a primit ceasul. „Ceasul a fost vândut ilegal de mai multe ori în toată Europa înainte de a ajunge în cele din urmă la Dubai, unde a fost recuperat de Departamentul General de Investigații Criminale”, se arată în comunicatul poliției din Dubai. Trei suspecți ar fi fost deja reținuți.

+5 FOTO

Olăroiu și-a primit ceasul de 180.000 de dolari, marca Richard Mille, chiar în Dubai și a mulțimit poliției din pentru „profesionalismul lor apreciat la nivel internațional și dorința constantă de a asigura fericirea societății”

În primul rând vreau să mulțumesc poliției din Dubai pentru că au recuperat ceasul care mi-a fost furat. Au dat dovadă de profesionalism și au demonstrat de ce Dubaiul este cel mai sigur oraș din lume, unde oamenii locuiesc fără grija că li se poate întâmpla ceva. Vă mulțumesc încă o dată, nu mă așteptam să recuperez ceasul
-Cosmin Olăroiu

Poliția din Dubai a dat publicității un video în care Olăroiu le mulțumește polițiștilor:

Cosmin Olăroiu, dezvăluiri pentru GSP: „Am renunțat la contractul din Qatar ca să vin antrenorul echipei naționale a României”

Antrenorul pe care multe voci din fotbal îl consideră înlocuitorul perfect pentru Mirel Rădoi, dezvăluie că a mai negociat și în trecut cu oamenii din FRF.

Prima oară, în timpul mandatului lui Răzan Lucescu. Invitat la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, Cosmin Olăroiu a dezvăluit că a fost extrem de aproape să devină selecționer în perioada administrației Mircea Sandu. Totuși, Oli a dat până la urmă curs unei alte oferte, iar venirea la națională nu s-a mai materializat.

„M-a tentat echipa națională! Am renunțat la contractul din Qatar ca să vin antrenorul echipei naționale a României când era Răzvan Lucescu. Comitetul Executiv a decis să-l mai lase un meci. Între timp am primit o ofertă, i-am spus președintelui de atunci, Mircea Sandu, că nu mai am cum să aștept. 

Răzvan dacă ar fi câștigat ar fi avut șanse în continuare și-atunci nu era fair-play să fie înlocuit. Le-am spus că voi accepta oferta pe care am primit-o, Răzvan a câștigat acel meci și a demisionat. Atunci am fost aproape, mi-aș fi dorit foarte mult”, a declarat Olăroiu în ianuarie, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Acum, Olăroiu are cale liberă spre națională

La momentul respectiv, în luna ianuarie a acestui an, Olăroiu refuza vehement varianta de a reveni la națională, în contextul în care postul îi aparținea lui Mirel Rădoi, de care e unit printr-o legătură de rudenie. 

„În momentul ăsta nici nu mă pot gândi! Știți foarte bine de ce! N-am cum să mă gândesc! Dar pentru mine ar fi o onoare să antrenez echipa națională a României”. Totuși, lucrurile s-au schimbat după anunțul făcut recent de Rădoi. Inclusiv actualul selecționer a lăsat de înțeles că și-ar dori ca locul său să fie luat de Olăroiu. 

Rădoi a mărturisit, mai în glumă, mai în serios, că omul potrivit pentru națională este Cosmin Olăroiu, liber de contract în acest moment. „Nu aș putea recomanda pe cineva în locul meu, dar cred că în afara de Olăroiu nu poate fi altcineva. Trebuie să îl întrebați pe el dacă vine. Glumesc”.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Cristiano Ronaldo a investit 10 milioane de euro într-un bolid monstruos » Sunt doar 10 exemplare în toată lumea!

Îi priește retragerea » Samir Nasri a atras toate privirile, la mai puțin de o lună de când a spus oficial stop fotbalului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (32)
talpaiadului
talpaiadului  •  15 Octombrie 2021, 16:59
Postat de max9 pe 14 Octombrie 2021, 21:08

asta spune tot despre ce fel de om e olaroiu. mai stiu altu la fel; il cheama radoi

Nu se compara Olaroiu cu Radoi din nici un punct de vedere. Olaroiu e un om destept, care si-a investit banii si o duce foarte bine. Un ceas nu reprezinta nimic in raport cu averea lui si probabil ca nici nu a dat bani pe el. In tarile arabe seicii obisnuiesc sa le faca tot felul de cadouri antrenorilor dupa castigarea unor meciuri cu miza, chiar si in campionat, probabil Olaroiu a primit mai multe ceasuri in acest mod.

valentindragobete
valentindragobete  •  15 Octombrie 2021, 10:54

Citind atâtea " comentarii dăștepte " nu te mai mira situația din Romania la cat sunt de prosti multi, foarte multi din trăitorii de pe meleagurile ei !

22cea
22cea  •  15 Octombrie 2021, 03:28
Postat de prapadlafcsb pe 14 Octombrie 2021, 19:39

“ Dubaiul este cel mai sigur oraș din lume, unde oamenii locuiesc fără grija că li se poate întâmpla ceva”... na ca nu e chiar așa... prodanca la pierdut pe Reghe

Si inca nu te-ai relocat ?

Vezi toate comentariile (32)
Comentează