INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO + FOTO Superdebut! Coutinho a pus-o la pământ pe Manchester United în 5 minute » Ce a urmat e fabulos

Philippe Coutinho (29 de ani, mijlocaș ofensiv) a debutat perfect la Aston Villa. Introdus pe teren la 0-2 cu Manchester United, brazilianul împrumutat de la Barcelona a contribuit decisiv la ambele goluri reușite de echipa lui Gerrard. +14   FOTO
Philippe Coutinho (29 de ani, mijlocaș ofensiv) a debutat perfect la Aston Villa. Introdus pe teren la 0-2 cu Manchester United, brazilianul împrumutat de la Barcelona a contribuit decisiv la ambele goluri reușite de echipa lui Gerrard.

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 ianuarie 2022 21:50 / Actualizat sambata, 15 ianuarie 2022 22:18

Philippe Coutinho (29 de ani, mijlocaș ofensiv) a debutat perfect la Aston Villa. Introdus pe teren la 0-2 cu Manchester United, brazilianul împrumutat de la Barcelona a contribuit decisiv la ambele goluri reușite de echipa lui Gerrard, scor final 2-2.

Manchester United se gândea că are un meci ușor pe Villa Park. Numai că Gerrard l-a introdus în teren pe Coutinho în minutul 68, iar meciul s-a schimbat radical de-atunci.

Ce fac stranierii » Debut de coșmar pentru noul antrenor al Galatei + Denis Drăguș, gol cu Anderlecht!
LIVEBLOG
Ce fac stranierii » Debut de coșmar pentru noul antrenor al Galatei + Denis Drăguș, gol cu Anderlecht!

Coutinho a debutat perfect la Aston Villa

  • Mai întâi, brazilianul l-a determinat pe Fred să trimită balonul la Jacob Ramsey, care a redus din ecart în minutul 77.
  • Apoi, Coutinho, considerat un transfer eșuat la Barcelona, a împins mingea în plasă din câțiva metri, fiind servit excelent de același Ramsey (81).

Mi-au lipsit aceste meciuri, mi-a lipsit Premier League. Sunt foarte fericit să fiu aici. Am fost un pic emoționat. Nu vorbesc engleza foarte bine, așa că prefer să vorbesc mai mult pe teren 
Coutinho, după Villa - United

+10 FOTO

Emiliano Martinez a oferit imaginile zilei

Argentinianul din poarta lui Villa, Emiliano Martinez, s-a descătușat după golul reușit de Coutinho: a sărit în tribune și a celebrat alături de fani:

Pentru United punctase portughezul Bruno Fernandes, „dublă”.

Cum stau Aston Villa și Manchester United în clasament

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Un fost mare fotbalist șochează: „Am luat o supradoză de cocaină și am stat treaz 7 zile”

Recital Robert Lewandowski » Polonezul a ajuns la 300 de goluri în Bundesliga cu un hat-trick spectaculos

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
contrabas3
contrabas3  •  16 Ianuarie 2022, 12:55

Premier League i se potrivește perfect lui Coutinho. Sper să rămână definitiv în Anglia - Barcelona nu l-a prețuit/apreciat. Acolo nu era loc de altcineva în afară de Piquet, Alba, Busquets, Messi (înainte să plece). Welcome back, Philippe!

ucv1948
ucv1948  •  16 Ianuarie 2022, 10:35
Postat de gabri80el pe 15 Ianuarie 2022, 23:11

:))))))))). cum a pus-o la pamant coutinho? poate ne explica si gsp. Manchester este la pamant de mai mult de un an de zile :)))) nu poti sa pui la pamant ceea ce exista deja la pamant. dar ce sa ceri gsp-ului

Elgabri :)))

roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  16 Ianuarie 2022, 07:34
Postat de gabri80el pe 15 Ianuarie 2022, 23:11

:))))))))). cum a pus-o la pamant coutinho? poate ne explica si gsp. Manchester este la pamant de mai mult de un an de zile :)))) nu poti sa pui la pamant ceea ce exista deja la pamant. dar ce sa ceri gsp-ului

Tipic pentru asa zisi ziaristi de la gesepe

Vezi toate comentariile (5)
Comentează