INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - REAL MADRID 5-0

Craioveanu: "Îţi curg balele cînd vezi jocul Barcelonei, Messi este cel mai bun jucător din istorie" ;)

Lionel Messi
Lionel Messi

Articol de GSP - Publicat marti, 30 noiembrie 2010 00:00

Gică Craioveanu a povestit El Clasico şi spune că jocul Barcelonei te face să salivezi şi Messi este cel mai bun jucător din istoria fotbalului.

 

"Aseară am văzut că fotbalul învinge întotdeauna. Jocul Barcelonei a fost unul incredibil. Sînt convins că în retur nu va fi la fel, pentru că Realul poate redresa anumite lucruri. Salivezi cînd vezi astfel de echipe ca Barcelona.

Probabil cînd Messi va cîştiga Campionatul Mondial, vom spune despre el că este cel mai mare jucător din istoria fotbalului. Oricum, din punctul meu de vedere este cel mai bun. Nu am văzut în viaţa mea calităţi la un jucător cum are Lionel", a spus Craioveanu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
gery76
gery76  •  01 Decembrie 2010, 02:25

Il stimez prea mult pe Craioveanu ca sa ma supar pe el dar este o mare impietate sa-l compari pe zeul Maradona cu pamanteanul Messi.Maradona pe unde a fost a facut din echipe mediocre trupe geniale cum a fost cazul la Napoli sau la nationala pumelor.Messi este foarte bun dar daca ar pleca de la Barca ar fi un jucator bun si atat.La Barca tot jocul il fac Xavi si Iniesta,iar la nationala Messi a fost pana acum o mare dezamagire fiind departe de Maradona ce a luat campionatul mondial'86 singur!!!

satyricon
satyricon  •  01 Decembrie 2010, 00:32

Sa fim seriosi. Nu e cel mai bun din istorie. Dar e mai simplu sa zici asta despre un jucator in activitate. Asa s-a zis si despre Maradona la timpul lui. Dar e nevoie de mai mult decat a fi "mingicar" pentru "a fi cel mai bun din istorie"!

bogzy1923
bogzy1923  •  01 Decembrie 2010, 00:11

da, dianutza, d-aia le-au dat 4-1 in amical spaniolilor...in momentul in care Argentina o sa aiba un antrenor pe masura valorii echipei atunci or sa mature pe jos cu oricine le sta in cale..

Vezi toate comentariile (13)
Comentează