INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER

Motivul dispariției lui Chivu din fotbalul românesc: „Asta l-a îndepărtat”

Chivu e stabilit la Milano, cu familia lui
Chivu e stabilit la Milano, cu familia lui

Articol de GSP - Publicat luni, 08 martie 2021 08:34 / Actualizat luni, 08 martie 2021 09:59

Ioan Becali a vorbit despre fostul său jucător, Cristi Chivu (40 de ani), și a încercat să explice dispariția lui din spațiul public din România.

Fostul impresar crede că fostul fundaș de la Ajax, Roma și Inter, care acum pregătește echipa sub 18 ani a „nerazzurrilor”, a decis să stea departe de fotbalul din România după ce Ionuț Lupescu a pierdut alegerile FRF, în 2018, în fața lui Răzvan Burleanu.

„Am vorbit cu Cristi înainte de sărbătorile de iarnă, antrenează pe la juniorii lui Inter. Cred că faptul că Lupescu nu a fost ales ca președinte la FRF l-a îndepărtat de fotbalul românesc. După alegeri, s-a dus mai la fund. Dar sper să scoată capul.

E liniștit, așa a a fost mereu. Are o familie frumoasă, are fete mari. Stă cu ochii pe ele, că știi cum suntem noi, tații de fete”, a declarat Ioan Becali în cadrul emisiunii „Digi Sport Matinal”.

În cazul în care Lupescu ar fi câștigat alegerile, Chivu ar fi urmat să preia postul de director al Departamentului internațional.

VIDEO Ioan Becali, detalii fabuloase despre transferul lui Chivu la Roma:

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

„Ianis Hagi a avut un sezon oscilant la Rangers, dar a făcut ceva ce nu fac mulți”. Care a fost „secretul” românului ca să se impună

Fiorentina - Parma 3-3 » Românii au intrat și au „dinamitat” terenul Fiorentinei: Mihăilă, gol din faza lucrată de Man și pasă de gol! » Ghinionul a lovit însă în prelungiri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
bertino
bertino  •  08 Martie 2021, 13:29

Sa ramana in Italia... e cel mai bine acolo. Pentru el, dar mai ales pentru noi ceilalti !

mattteo
mattteo  •  08 Martie 2021, 13:24

Ca sa ce? Sa ssssasssaiasca si sa lipeasca guma pe la conferintele de presa? Hai lasa-ma, daca si Chivu are multa minte de il ridicati toti in slavi....

mircea_pop112
mircea_pop112  •  08 Martie 2021, 11:24

Dar despre Adi Ilie, ne poate spune domnu' Giovani de ce a disparut din fotbalul romanesc?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează