INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DEZVĂLUIRI

Cristiano Ronaldo a recunoscut după 10 ani » Suma fabuloasă pe care portughezul a plătit-o pentru a scăpa de acuzațiile de viol

Articol de GSP - Publicat luni, 19 august 2019 19:44

Cristiano Ronaldo (34 de ani) a fost acuzat de viol în 2009, iar după zece ani, portughezul a recunoscut că a plătit-o pe Kathryn Mayorga, pentru a nu vorbi despre ceea ce s-a întâmplat. 

Potrivit TMZ Sports, Ronaldo i-a cerut judecătorului să renunțe la caz, prin niște documente în care se arată și faptul că acesta a plătit-o pe Kathryn Mayora cu suma de 375.000 de lire

Sursa citată a scos la iveală adevărul, după ce femeia a dezvăluit că a luat bani de la starul portughez și că a semnat un contract de confidențialitate cu acesta.  

Mayora a avut nevoie de nouă ani pentru a-și face curaj să spună care este numele celui care ar fi violat-o, deși a mers la poliție încă din seara respectivă. În 2018, a pronunțat pentru prima dată numele portughezului în acest caz. 

VEZI ȘI:

VIDEO Un român candidat la premiul Pușkaș pentru cel mai frumos gol al anului! Daniel Zsori se luptă cu Messi și Ibrahimovic

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
spartcapus
spartcapus  •  19 August 2019, 23:11

Gelatu, caracter de manelist!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează