INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GAFĂ

VIDEO Ce gafă! Cristiano a greșit numele țării în care s-a transferat, chiar în conferință » N-a nimerit nici măcar continentul

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a comis o gafă imensă în timpul conferinței de prezentare la Al Nassr. +47   FOTO
Cristiano Ronaldo (37 de ani) a comis o gafă imensă în timpul conferinței de prezentare la Al Nassr.

Articol de GSP - Publicat marti, 03 ianuarie 2023 19:52 / Actualizat miercuri, 04 ianuarie 2023 07:37

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a comis o gafă de proporții în timpul conferinței de prezentare la Al Nassr. 

Conferința de presă susținută de Cristiano Ronaldo a avut două momente stânjenitoare. Primul a fost cel în care portughezul a greșit numele țării în care a ajuns, confundând Arabia Saudită cu Africa de Sud.

Oportunitatea văzută de Boloni odată cu transferul lui Ronaldo în Arabia Saudită: „Știu că au ambiții mari!”
Ronaldo, în Arabia
Oportunitatea văzută de Boloni odată cu transferul lui Ronaldo în Arabia Saudită: „Știu că au ambiții mari!”

Al doilea s-a petrecut în final, când Ronaldo a uitat expresia pe care trebuia să o rostească în arabă. A fost ajutat de prezentatorii evenimentului.

Cristiano Ronaldo a încurcat țările: „Am venit în Africa de Sud!”

„Nu este uşor să câştigi meciuri, pentru că toate echipele sunt pregătite, fotbalul este diferit. Evoluţia fotbalului este diferită. Pentru mine nu reprezintă finalul carierei faptul că am venit în Africa de Sud, voiam o schimbare. 

Şi ca să fiu sincer, nu mă interesează ceea ce spun oamenii. Eu am luat deciziile şi am această responsabilitate”, a spus Cristiano Ronaldo în debutul conferinței de prezentare de la Al Nassr.

@gsp.ro Cristiano Ronaldo a comis-o încă din prima zi la Al Nassr. La conferința de prezentare, starul portughez a anunțat că transferul în Africa de Sud nu e finalul carierei pentru el. N-a nimerit însă nici țara, nici continentul, pentru că urmează să joace de fapt în Arabia Saudită 😅 #cristianoronaldo #ronaldo #cristiano #cr7 #alnassr #southafrica ♬ sunet original - GSP - Gazeta Sporturilor

Când ar putea debuta Cristiano Ronaldo

În ceea ce privește data debutului, situația e încă neclară. Ronaldo urmează să poarte o discuție cu antrenorul Rudi Garcia, care așteaptă să afle parametri fizici la care portughezul se află în acest moment.

Dacă răspunsul lui CR7 va fi pozitiv, acesta ar putea debuta pe 5 ianuarie, în duelul cu Al Ta'ee Ha'il, de pe teren propriu.

Cristiano Ronaldo va avea un salariu colosal în Arabia Saudită

Atacantul portughez de 37 de ani era liber de contract după ce a rupt legăturile cu Manchester United înaintea Mondialului, unde a ajuns până în „sferturi”, fiind eliminat surprinzător de Maroc. 

Potrivit spaniolilor de la Marca, Ronaldo va încasa un salariu exorbitant, 200 de milioane de euro anual. Este cel mai valoros contract din istoria sportului, nu doar a fotbalului. Durata înțelegerii este de două sezoane și jumătate.

VIDEO. Pe stadion la Portugalia - Elveția, trimisul GSP a observat un detaliu inedit la Cristiano Ronaldo: „Mi-era milă, chiar rușine”

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Bayern și Manchester United se luptă pentru jucătorul care putea schimba soarta CM 2022

Anunțul momentului la Milan » Ce se întâmplă cu Tătărușanu la reluarea Serie A

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (47)
traian_v
traian_v  •  04 Ianuarie 2023, 16:11
Postat de sughibughi pe 04 Ianuarie 2023, 09:25

Rudi Garcia isi blesteama zilele ca il are pe asta la echipa

Sa il angajeze pe Petrescu acolo la Al Nasr, sa vezi apoi circ.

traian_v
traian_v  •  04 Ianuarie 2023, 16:09
Postat de albvioletforever pe 03 Ianuarie 2023, 20:05

Daca isi cumpara singur biletul de avion stia unde se afla. Cu avion privat nu trebuie sa stii nimic.

Exact, la cat calatoreste omul saptamanal si zilnic prin toata lumea, e de scuzat. La cat a dat cu capul in minge in toata cariera lui (a dat bine, sa nu fiu inteles gresit !!) nici nu ma mir ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ando89
ando89  •  04 Ianuarie 2023, 11:46

Dacă greșesc și saudiții moneda în care îl plătesc, din usd in ranzi? Cele 200 de milioane devin 10...

Vezi toate comentariile (47)
Comentează
Close