INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Cristiano Ronaldo, apărat de președintele lui Juventus: "Copiii din întreaga lume vor să-și vadă supereroul"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 octombrie 2018 18:52

Președintele lui Juventus Torino, Andrea Agnelli, îl consideră pe Cristiano Ronaldo nevinovat în scandalul sexual în care este implicat portughezul. 

  • CONTEXT: Atacantul lui Juventus Torino este în centrul unui megascandal sexual. Americanca Kathryn Mayorga acuză că lusitanul ar fi violat-o în 2009, într-o cameră de hotel din Las Vegas, iar poliția a redeschis cazul.  (vezi detalii AICI). 

"Transferul lui Cristiano a fost unul cu adevărat special. În termeni sportivi e vizibil, am adus cel mai bun fotbalist din lume. În plus, a fost o lovitură și pe plan economic. Ne-a ajutat enorm în reducerea discrepanțelor din drepturile TV. Acum suntem mai aproape de Spania și Anglia din acest punct de vedere. 

Copiii din întreaga lume vor să-ți vadă supereroii, iar Ronaldo este unul dintre ei. Este ideal pentru ceea ce înseamnă Juventus și sper să nu fie afectat de ultimele întâmplări", a declarat Agnelli.

Vezi și: Filmarea care îl salvează pe Ronaldo » Dovada că portughezul e nevinovat e în mâinile lor: "Dosarul va fi închis! Au plecat împreună de la hotel"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează