INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Cristiano Ronaldo ar fi apelat la intervenția favorită a starurilor din filmele pentru adulți » Ce presupune și care sunt efectele

Publicația spaniolă „La Razon” susține că portughezul Cristiano Ronaldo (37 de ani) ar fi dus utilizarea botoxului la următorul nivel. +26   FOTO
Publicația spaniolă „La Razon” susține că portughezul Cristiano Ronaldo (37 de ani) ar fi dus utilizarea botoxului la următorul nivel.

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iunie 2022 09:56 / Actualizat joi, 30 iunie 2022 10:15

Publicația spaniolă „La Razon” susține că portughezul Cristiano Ronaldo (37 de ani) ar fi dus utilizarea botoxului la următorul nivel.

Cristiano Ronaldo este recunoscut pentru modul în care își îngrijește corpul. Ar fi apelat la botox în mai multe rânduri pentru a-și ascunde din imperfecțiuni, iar acum ar fi mers la următorul nivel. 

Șoc în Premier League » Impresarul lui Cristiano Ronaldo s-a întâlnit deja cu patronul unei rivale
Premier League
Șoc în Premier League » Impresarul lui Cristiano Ronaldo s-a întâlnit deja cu patronul unei rivale

Cristiano Ronaldo, tratament ca actorii de filme pentru adulți

Potrivit presei spaniole, starul lui Manchester United ar fi apelat la un tratament folosit de actorii care apar în filmele pentru adulți. 

Ar fi vorba despre o metodă revoluționară care ar duce la mărirea penisului cu până la 2,5 centimetri. Efectul ar dura între 24 și 48 de luni, conform celor de la „La Razon”.

Fotbalul nu e pasiunea comună a cuplului Cristiano Ronaldo - Georgina Rodriguez

Deși este într-o relație cu unul dintre cei mai mari jucători din lume, Georgina a precizat într-un interviu acordat pentru El Pais că fotbalul nu e un subiect predominant pentru cuplul consolidat în 2015.

Cadillac Escalade
+22 FOTO

„Când eram mică, nu mă interesa deloc fotbalul, îmi plăcea baletul și să merg la țară. A început să mă intereseze acest sport mai târziu, pentru că era activitatea partenerului meu.

Dar recunosc că nu sunt un fan al fotbalului. Nu vorbim despre fotbal, pentru că eu nu mă pricep deloc. Vorbim ore întregi despre sănătatea noastră, a copiilor, educația lor, călătorii, proiecte, afaceri”, a spus Georgina.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Marile puteri din Anglia se întăresc » Chelsea și United răspund mutărilor lui City și Liverpool

Marius Șumudică s-a înțeles cu noua echipă! Continuă în prima ligă, după ce s-a despărțit de Al-Shabab: „Contract cu șase zerouri”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
Laszlo
Laszlo  •  01 Iulie 2022, 20:54

Mai e ceva de spus?

AlexYss
AlexYss  •  01 Iulie 2022, 19:57

Să vezi acum câte goluri dă cu penisul... Serios, gazetari de două parale, nu vă e rușine că ați ajuns can-can-iști?

thefirstman
thefirstman  •  01 Iulie 2022, 13:05

Adevarul e ca degeaba ai miliarde daca ai ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează