INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Cristiano Ronaldo, cu izoleta în Italia! Infectat, portughezul a încălcat carantina

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 14 octombrie 2020 16:52 / Actualizat miercuri, 14 octombrie 2020 17:30

Cristiano Ronaldo a părăsit Portugalia, unde ar fi trebuit să stea 14 zile la izolare. La 13:30 (două ore mai târziu la București), a luat „un zbor sanitar”, fiind așteptat de o ambulanță specială la aeroport pentru a respecta protocolul de siguranță. 

Cristiano Ronaldo continuă să facă valuri cu cazul său de coronavirus. După ce a încălcat o dată protocolul sanitar în Italia, refuzând izolarea cerută de Juventus și punând alți oameni în pericol după călătoria în Portugalia și cele două meciuri jucate la naționala lusitană, Cristiano a ignorat iar regulile în această perioadă de pandemie.

Lusitanul nu a acceptat să urmeze întreaga perioadă de carantină la Lisabona, unde a fost ieri depistat pozitiv. A vrut să plece imediat în Italia, unde ești obligat să stai doar 10 zile la izolare, nu 14, ca în Portugalia. Și a reușit.Totul, în tentativa disperată de a juca pe 28 octombrie împotriva Barcelonei, în Champions League

Cristiano Ronaldo, cu izoleta în Italia! Infectat, portughezul a încălcat carantina
Avionul cu care Cristiano Ronaldo a plecat în Italia

VIDEO Cristiano Ronaldo a reușit o dublă în Roma - Juventus

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Efect în lanț! Infectat cu noul coronavirus, Cristiano Ronaldo a încălcat toate măsurile de distanțare » Procuratura din Torino a deschis dosar împotriva lui!

Scandal la meciul Argentinei! Messi a trecut la insulte: „Du-te-n p... mă-tii, cheliosule!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
88gore88
88gore88  •  15 Octombrie 2020, 01:33
Postat de bazinga pe 14 Octombrie 2020, 19:22

Trebuie impuscat si apoi arestat ! Neaparat, in aceasta ordine ! Este un...portughez tupeist si arogant, el este doar CR 7 ! Cand banii iti iau mintile...

Poate și un pic ***, nu? Ce minte creatza posezi,tovarase!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

88gore88
88gore88  •  15 Octombrie 2020, 01:30

Legile sunt făcute de asa natura încât sa le respecte fraierimea. Întotdeauna exista "portițe". Cei deștepți le găsesc iar cei cu bani le cumpără.Ronaldo nu pare prea isteț dar cu siguranță are bani.

bazinga
bazinga  •  14 Octombrie 2020, 19:23
Postat de Daniel Irimescu pe 14 Octombrie 2020, 18:05

Legat de globalizare si fenomenul l.g.b.t . Le dai in deget si iti smulg toata mina . Si ca intotdeauna . I ll have to choose between two evils. I hate the democrats

Cut the crap, dude !

Vezi toate comentariile (22)
Comentează