INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Cristiano Ronaldo deja dă ordine la Juventus » A cerut de urgență transferul unui jucător

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 12 iulie 2018 09:03

Cristiano Ronaldo încă nu a fost prezentat la Juventus, dar starul portughez deja se implică la echipă și a cerut transferul unui jucător.

Italienii de la Sport Mediaset anunță că Cristiano Ronaldo le-a cerut șefilor să îl transfere pe Marcelo, fundașul stânga al celor de la Real Madrid. Cristiano Ronaldo și Marcelo au fost colegi la Real, iar atacantul de 33 de ani vrea să împartă din nou vestiarul cu fundașul stânga brazilian de 30 de ani.

Brazilianul este la Real Madrid din 2007, când a fost cumpărat de la Fluminense pentru 6,5 milioane de euro. Fundașul mai are contract cu formația blanco până în 2022 și are o clauză de 180 de milioane de euro.

60.000.000 €este cota lui Marcelo, potrivit transfermarkt

În acest moment, pe postul de fundaș stânga, Juve îi are pe Alex Sandro (27 de ani), Rogerio (20) și Pietro Beruatto (19). 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (9)
mosvasile
mosvasile  •  12 Iulie 2018, 20:26

I-aauzi!Numai pe Marcelo il vrea?Pai "servantul"lui de baza era fundasul...dreapta,Dani Carvajal!

polistul68
polistul68  •  12 Iulie 2018, 14:53
Postat de gigi_becali_8 pe 12 Iulie 2018, 13:14

Daca te opreai la prima afirmatie, erai ok :) Asa , cu a doua afirmatie, ai zbarcit-o...Sa te califici din Europa de Est in CL sau EL ( cum face Steaua ) si apoi sa fii eliminata de Lazio sau Napoli, e ceva normal, diferenta de bugete, ca si Latio si Napoli au bugetul de 100 de ori cat Steaua.... Simpla calificare a Stelei in EL sau CL este o performanta extraordinara , ce sa mai zic sa ajungi in primavara Europeana, este incredibil .... Dar sa ajungi ca Dinamo in folclorul romanesc cu bancuri de genul : "Dinamo a reusit performanta sa nu incaseze nici un gol ultimele 20 sezoane de Champions League ! " - asta intradevar este de Top Rushiniiiiica ! - vorba lui Huidu si Gainusa... :)))

Amice, intrucat a crescut considerabil numarul echipelor calificate in EL...sincer, chiar nu stiu cat de "mare" e performanta...uita-te ce grupa a avut Steaua....sincer, aceste echipe, care au fost cu Steaua in grupa, acum 5-6 ani nici nu visau sa joace in cupele Europene...din ratiuni economice, s-a marit numarul echiplor, inclusiv la CE si CM, ceea ce a dus la scaderea valorica a competitiilor in fazele preliminare. Uita-te ce echipe scoteau din joc formatiile romanesti acum 10 ani....si uita-te in ce grupa s-a clasat pe locul doi....nici macar nu poti sa le citesti numele cum trebuie..

vasy86le
vasy86le  •  12 Iulie 2018, 14:33

Eram sigur ca despre Marcelo este vorba. Foarte bun fotbalist, sincer imi place mult cum joaca.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează