INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Cristiano Ronaldo e furios: „Am avut autorizaţie. Nu am încălcat niciun protocol. Totul e o minciună!”

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Articol de - Publicat vineri, 16 octombrie 2020 18:46 / Actualizat vineri, 16 octombrie 2020 19:53

Atacantul lui Juventus, Cristiano Ronaldo, a fost depistat pozitiv în Portugalia, la națională, dar s-a întors la Torino deși era infectat cu coronavirus. „A încălcat protocolul sanitar”, afirmase ministrul italian al sportului.

Cristiano Ronaldo a încălcat măsurile de siguranță la începutul lui octombrie, când a refuzat să intre în izolare la Torino, când doi membri ai staffului bianconero ieșiseră pozitiv la testul anti COVID-19. Atunci, e plecat în Portugalia, la națională.

Miercuri, deși trecuse doar o zi de când se descoperise că este și el infectat și ar fi trebuit să rămână în carantină la Lisabona, atacantul lui Juventus s-a întors în Peninsulă. A închiriat un „zbor sanitar”, iar de la aeroport a fost dus acasă cu o ambulanță. Însă ieri, ministrul italian al sportului, Vincenzo Spadafora, declara: „A încălcat protocolul!”.

Cristiano Ronaldo: „Totul e o minciună”

Furios, lusitanul în vârstă de 35 de ani a negat: „Nu am încălcat niciun protocol. Totul e o minciună. Ei mă acuză că am violat legea italiană, dar eu și echipa mea aveam o responsibilitatea, am făcut totul bine”, a declarat Cristiano Ronaldo live, pe Instagram. L-a înțepat și pe Spadafora: „Totul a fost cu autorizație, mai ales pentru acel domn italian al cărui nume nu-l voi spune. E o minciună, am respectat protocolul”.

Soarele ajută mult. Când am posibilitatea, stau 20-30 de minute la soare. E important în această perioadă să iei vitaminele C și D, omega 3... Să mănânci bine, multe legume, fără dulciuri, să dormi bine, opt-nouă ore, și să faci sport. Multora nu le place sportul, dar și simplul mers contează. Ca să rezistăm, trebuie să avem un sistem imunitar puternic.
Cristiano Ronaldo

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Raid al poliției! Vicepreședintele federației arestat pentru blaturi » A fost agent al poliției secrete

Lucescu s-a întâlnit cu președintele Ucrainei » Probleme cu ultrașii la debutul în Ligă?

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează