INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Cristiano Ronaldo e misterios: "Poate-mi fac o iubită la Paris și petrec mai mult timp acolo"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 17 decembrie 2015 15:09

Cristiano Ronaldo a declarat într-un interviu acordat presei portugheze că preferă Madridul în dauna Parisului, cu referire la un posibil transfer la PSG, însă nu exclude ca lucrurile să se schimbe. 

"Îmi place mai mult Madridul decît Parisul. Dar, cine știe, poate într-o zi lucrurile se schimbă. Poate îmi fac o iubită la Paris și petrec mai mult timp acolo".

Starul portughez admite că uneori regretă anumite lucruri pe care le face: "O parte importantă pentru a învăța este să nu comiți aceleași greșeli. Dacă sînt așa și tot ce am obținut în fotbal este pentru că sînt așa, nu-mi cereți să mă schimb. Dacă mi se cere să fiu mai bun, accept, dar să mă schimb e mai complicat.

Îmi place să fiu un exemplu în ceea ce fac. Nu doar anul acesta, ci în fiecare an. De cînd am început să joc, am încercat să-mi reprezint țara în cel mai bun mod și, evident, am vrut să-mi fac datoria perfect".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
th3dog
th3dog  •  17 Decembrie 2015, 20:55

"Poate-mi fac un iubit la Paris și petrec mai mult timp acolo" fixed*

826086284135684
George Gorovei  •  17 Decembrie 2015, 19:13

Iti faci prietena in Paris? Si cu...prietenul din Maroc , cum ramane? Poate iei bataie !!!

grandetorito
grandetorito  •  17 Decembrie 2015, 17:34
Postat de Liuben Liub pe 17 Decembrie 2015, 16:49

ca sa ti faci tu o iubita la paris tre sa si faca o alta badr hari si nu vad sa renunte prea repede la tine :))

Il si bate daca se despart :))))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează