INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  VITEZĂ

Cristiano Ronaldo este cel mai rapid fotbalist de elită din lume

Cristiano Ronaldo, Ronaldo, Real Madrid
Cristiano Ronaldo, Ronaldo, Real Madrid

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 decembrie 2009 00:00

Internaţionalul portughez al echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, este cel mai rapid fotbalist de elită din lume, el putând să atingă o viteză de 33,6 kilometri pe oră, conform unui studiu realizat de publicaţia germană Der Spiegel, informează cotidianul AS.

"Nu este o pasăre, nu este un avion, ci este... Cristiano Ronaldo", scrie AS, care menţionează că la studiul realizat în Germania au fost luaţi în considerare fotbaliştii de la cele mai bune echipe europene. Primele cinci poziţii ale clasamentului celor mai rapizi jucători sunt ocupate de Cristiano Ronaldo, Arjen Robben (32,9 km/h, olandezul concura în adolescenţă în atletism, la 100 metri liber), Theo Walcott (32,7), Wayne Rooney (32,6) şi Robin van Persie (32,1).

Jurnalul spaniol menţionează că Ronaldo şi-ar putea îmbunătăţi timpul de alergare dacă va continua să se pregătească alături de prietenul său, atletul jamaican Usain Bolt. Cristiano Ronaldo a fost sfătuit de Bolt cum să alerge corect şi să îşi mărească viteza.

Sursă: Mediafax

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  12 Decembrie 2009, 15:02

Gabriel Agbonlahor(Aston Villa),este mai rapid decat toti astia.

 •  12 Decembrie 2009, 02:37

Inca un motiv pentru care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile, de pe toate planetele si galaxiile cunoscute si necunoscute. Din pacate, se confrunta cu zbuciumul atat de des intalnit la orice geniu...nimeni nu-l intelege. Din pacate pentru el, nu se intelege singur! :))

 •  11 Decembrie 2009, 20:12

Imi place mult ronaldo si intr`adevar e rapid dar topul mi se pare la plesneala.. unde e Lennon ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează