INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

FOTO Cristiano Ronaldo și Georgina, anunț pe Netflix despre nuntă: „1.000% o facem!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 ianuarie 2022 14:12 / Actualizat sambata, 29 ianuarie 2022 14:53

Cristiano Ronaldo (36 de ani) și partenera sa, Georgina Rodriguez (28 de ani) s-ar putea căsători în perioada următoare.

Superstarul lui Manchester United a dezvăluit în documentarul de pe Netflix, „I am Georgina”, dedicat iubitei sale, că cei doi ar putea fi la doar câteva săptămâni distanță de nuntă, după mai bine de cinci ani de relație. Ronaldo a confirmat că familia sa urmează să se extindă, partenera sa urmând să nască gemeni în aprilie.

S-ar putea întâmpla peste un an sau peste 6 luni sau chiar luna viitoare. Dar sunt 1.000% sigur că se va întâmpla”, a mărturisit CR7.

+44 FOTO

Cristiano Ronaldo, nuntă cu Georgina

În urmă cu două zile, când Georgina a împlinit 28 de ani, Ronaldo i-a făcut un cadou spectaculos. Pe Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume, a apărut mesajul „La mulți ani, Gio!” însoțit de imagini cu fotomodelul ce urmează să-i devină soție câștigătorului a cinci Baloane de Aur.

„Georgina este femeia vieții mele. Sunt complet îndrăgostit de ea. Viața mea este una de vis datorită ei”, a mai spus Ronaldo în documentarul realizat de Netflix.

Lusitanul a imortalizat momentul într-un videoclip postat ulterior pe contul său de Instagram. Clipul a devenit viral, depășind 35 de milioane de vizualizări.

60.000 de euroar costa afișarea unui mesaj de trei minute pe Burj Khalifa, conform The Sun

Citește și:

O echipă și-a amânat plecarea la Campionatul Mondial al Cluburilor 2021!

Paul Pogba vrea să-și prelungească contractul cu Manchester United! Ce condiție ar fi pus

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează