INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Imaginile care trădează destrămarea cuplului Ronaldo - Georgina?! Logodnica portughezului, deranjată de interacțiunea dintre Cristiano și o jurnalistă arabă

De la stânga la dreapta, Fatma Fahad, Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez +14   FOTO
De la stânga la dreapta, Fatma Fahad, Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 ianuarie 2023 13:06 / Actualizat miercuri, 04 ianuarie 2023 15:04

Problemele dintre Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez ar continua, după ce partenera noului atacant de la Al Nassr ar fi fost deranjată de interacțiunea dintre acesta și Fatma Fahad, jurnalista arabă care a participat la prezentarea lusitanului la noua echipă.

Corriere dello Sport scrie despre un nou moment tensionat între Cristiano și Georgina. Imaginile apărute pe rețelele de socializare în care Ronaldo zâmbește călduros în timp ce se uită la Fatma au devenit virale. 

Georgina părea vizibil deranjată de interacțiunea dintre Ronaldo și jurnalista prezentă pe scenă la prezentarea portughezului.

Fostul jucător al lui Liverpool, prins când vindea casete de adulți cu celebra lui soție, are o nouă iubită: „Vreau să facem mulți copii”
PREMIER
Fostul jucător al lui Liverpool, prins când vindea casete de adulți cu celebra lui soție, are o nouă iubită: „Vreau să facem mulți copii”

Moment tensionat între Ronaldo și Georgina, după ce Cristiano i-a zâmbit jurnalistei Fatma Fahad

Fatma Fahad. Foto: Instagram
Fatma Fahad. Foto: Instagram
Fatma Fahad. Foto: Instagram
+10 FOTO

Fatma Fahad lucrează pentru televiziunea saudită și a participat la prezentarea lui Cristiano Ronaldo la Al Nassr, alături de colegul ei Wim Al Dahil.

Prezența unei femei la evenimentul grandios organizat în jurul venirii lui Ronaldo la Al Nassr poate fi interpretată și ca o dovadă de deschidere a politicii Arabiei Saudite.

Cuplul Ronaldo - Georgina, în criză?

Relația dintre Ronaldo și Georgina ar fi „intrat în criză”, emisiunea mondenă „Socialite” relatând de curând că aceștia au amânat planurile de nuntă. Sursa citată notează că ei nu mai au chimia din trecut, plecând de la imaginile în care Ronaldo a primit cadou de la Georgina un Rolls Royce, de Crăciun.

+44 FOTO

Cristiano și Georgina formează un cuplu din 2016 și au împreună două fete. Alana Maria, primul copil al cuplului, s-a născut în 2017. Cel de-al doilea copil a venit pe lume în 2022. Ronaldo și Georgina au trecut și prin momente tragice, după decesul unuia dintre gemenii născuți în 2022.

VIDEO. Ronaldo, gafă în prima zi la Al Nassr

@gsp.ro Cristiano Ronaldo a comis-o încă din prima zi la Al Nassr. La conferința de prezentare, starul portughez a anunțat că transferul în Africa de Sud nu e finalul carierei pentru el. N-a nimerit însă nici țara, nici continentul, pentru că urmează să joace de fapt în Arabia Saudită 😅 #cristianoronaldo #ronaldo #cristiano #cr7 #alnassr #southafrica ♬ sunet original - GSP - Gazeta Sporturilor

Miley Cyrus a imitat gestul nesportiv făcut de Emiliano Martinez, iar fanii au reacționat: „Ce s-a schimbat Dibu!”
IMITAȚIE
Miley Cyrus a imitat gestul nesportiv făcut de Emiliano Martinez, iar fanii au reacționat: „Ce s-a schimbat Dibu!”
Cele mai tari meme-uri după ce Ronaldo a confundat Arabia Saudită cu Africa de Sud
GAFĂ
Cele mai tari meme-uri după ce Ronaldo a confundat Arabia Saudită cu Africa de Sud

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
cipinho79
cipinho79  •  05 Ianuarie 2023, 13:07

nu e exclus ca sauditii sa-l fi ademenit pe Ronaldo si cu o frumusete ca bonus, au avut ei grija sa aleaga una mai frumoasa ca logodnica lui ;) se vede si din avion ca nu-i displace prezenta ei

Nelu51
Nelu51  •  04 Ianuarie 2023, 17:33

Cristiano incearca 'deschiderea' sauditilor prin jurnalista araba. De la zambet pana la gafele de om neinstruit ale lui Ronaldo de la prezentarea sa, nu era decai un pas. Si acela a avut loc. Georgina, pastreaza-ti-l...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează