INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CONFLICT

Cristiano Ronaldo nu s-a lăsat până nu i-a aflat numărul! Pe cine a terorizat cu mesaje: „A ținut să-mi spună asta”

Cristiano Ronaldo
Foto: Imago
Cristiano Ronaldo Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 decembrie 2021 19:57 / Actualizat sambata, 04 decembrie 2021 20:55

Cristiano Ronaldo (36 de ani), vedeta lui Manchester United, s-a contrat prin mesaje cu Antonio Cassano (39 de ani), după ce ex-atacantul de la AS Roma, Real Madrid, AC Milan și Inter, a declarat că starul lusitan nu se numără printre cei mai buni 5 fotbaliști ai lumii.

Ronaldo s-a enervat la auzul declarațiilor lui Cassano și a făcut totul posibil pentru a-i afla numărul de telefon. Fostul atacant a dezvăluit conversația pe care a avut-o cu CR7.

Cristiano Ronaldo riscă să rateze debutul lui Rangnick pe banca lui United dintr-un motiv stupid!
ANGLIA
Cristiano Ronaldo riscă să rateze debutul lui Rangnick pe banca lui United dintr-un motiv stupid!

„Ronaldo mi-a scris mai multe mesaje pentru a-mi spune «N-ai respect, trebuie să mă respecți mai mult pentru ce am reușit în carieră, pentru golurile pe care le-am marcat». Mie nu mi-e frică de adevăr, îl spun în fața întregii lumi, de la Papă până la ultimul om. 

L-am sunat pe Buffon după și mi-a confirmat că el i-a dat numărul meu ofițerului de presă, care i l-a trimis mai departe lui Ronaldo, care a ținut el să-mi spună mie că a marcat 750 de goluri și eu doar 150. 

Eu i-am răspuns «Dragă Cristiano Ronaldo, ai totul, stai liniștit și trăiește în pace. Ia exemplu de la Messi, căruia nu-i pasă de ce spune lumea». Ăsta e adevărul”, a declarat Cassano potrivit TuttoSport.

Declarația care l-a enervat pe Ronaldo

În urmă cu o lună, Antonio Cassano i-a răspuns, agentului lui Cristiano, Jorge Mendes, declara că Ronaldo este cel mai bun din istorie și că el merită prestigiosul trofeu,.

„Destul teatru! Este Cristiano Ronaldo cel mai bun din istorie? Nu e nici măcar în TOP 5! Messi, Pele, Maradona, Cruyff și Ronaldo sunt la alt nivel”, a spus Cassano la Bobo TV, canalul Twitch al fostului atacant italian Christian Vieri.

Antonio Cassano și-a început cariera de seniori la Bari, în 1999. Doi ani mai târziu, AS Roma l-a cumpărat cu 31 de milioane de euro, iar peste 5 ani a făcut pasul la Real Madrid. Nu s-a impus în tricoul „blanco”, iar spaniolii au renunțat la serviciile sale după un sezon. În cele 515 meciuri jucate la echipele de club, Cassano a înscris 139 de goluri și a pasat decisiv de 95 de ori.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Primul eșec pentru Xavi la Barcelona! Surpriză uriașă în La Liga

Ratarea sezonului în Premier League » Starul lui Liverpool s-a făcut de râs, după ce a trecut de portar! Meci decis în min. 90+4

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (7)
ge0x
ge0x  •  05 Decembrie 2021, 00:05

Din aia 5 care spune Cassano pe Pele nu l am vazut jucand decat la Nationala pe timpurile lu Pazvante Chioru cand era alt fotbal. Pe Cruyff nu l am vazut dar nu cred ca era asa super fotbalist. Am vazut pe YouTube ceva si mi se pare bun dar nu extraordinar. Tot asa cand se juca cu basica de porc. Maradona a fost super bun. La fel si Ronaldo brazilianul. Dar a fost si mult timp accidentat. Iar Messi a jucat foarte bine pana acum 3,4 ani . Dar a avut mereu echipa si pe Guardiola antrenor. Asa ca tehnica Ronaldinho e peste toti. Iar brazilianul Ronaldo e peste Pele, Cruyff, nici nu se compara.

ge0x
ge0x  •  04 Decembrie 2021, 23:39

Cassano a fost in fotbalul Italian un fel de Lutu combinat cu Claudiu Raducanu. Nu poti sa ai pretentii de la Cassano. Asa poate aparea oricine sa zica, ca primii 5 din lume sunt Jardel, Romario, Batistuta, Raul si Van Basten. Ce inseamna pana la urma cel mai bun din lume? Nu exista asa ceva pentru ca nu joci 1 contra 1. Echipa te face mare. Exemplu e Messi la PSG unde nu joaca nici 20 la suta din ce juca la Barcelona. Pai Neymar Messi Mbappe nu au vazut mingea cu Man City. Despre ce vorbim. Cel mai bun din lume poti fi daca dai de la 3 goluri in sus la absolut fiecare meci. Pai uitam fotbalisti ca Zidane, Figo, Rivaldo, Raul, van Nistelrooy, Beckham, Gerrard, Henry, Bergkhamp, Ronaldinho, Romario, Batistuta, Baggio, Vieri, Totti, Nesta, Maldini, Cafu, R .Carlos, Iniesta, Xavi, ,Giggs, Hagi, Scholes, Lampard, Crespo, Inzaghi, Ibrahimovic, Etoo,etc etc. Pai au fost zeci de fotbalisti foarte buni, world class. Pai in ziua de azi fotbalul e slab. Nu mai sunt fotbalistii de alta data. Cine au fost top 5 nu poti spune sigur niciodata. Fiecare are o parere. Dar clar l as fi vrut pe C.Ronaldo in atac. Eu de cand il stiu omul a vrut sa castige tot timpul. Nu a dormit pe teren ca Messi niciodata. Respect maxim pt C.Ronaldo. Asa se joaca fotbalul. Sa vrei sa castigi mereu.

422979008531352
Iuli Iuli  •  04 Decembrie 2021, 23:19

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează