INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ÎNTÂLNIRE

Cristiano Ronaldo, gest deosebit pentru un fotbalist român: „S-a ridicat de la masă, m-a luat și m-a pus alături de el. Nu mă așteptam”

Cristiano Ronaldo
(foto: Guliver/Getty Images)
Cristiano Ronaldo (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de GSP - Publicat marti, 11 mai 2021 17:51 / Actualizat marti, 11 mai 2021 19:00

Fostul atacant Marius Niculae, care va împlini vârsta de 40 de ani pe 16 mai, a relatat o întâmplare specială trăită alături de Cristiano Ronaldo (36 de ani).

„Săgeata” a fost coleg cu Cristiano Ronaldo la prima echipă de la Sporting CP timp de un an, între 2002 și 2003, perioadă în care a avut o relație specială cu actualul fotbalist al lui Juventus. În perioada petrecută de cei doi împreună la Lisabona, Ladislau Boloni, antrenor la Sporting în acea vreme, i-a pus pe cei doi în aceeași cameră. Timpul petrecut împreună a făcut ca cei doi să dezvolte o frumoasă prietenie.

„Boloni l-a pus cu mine în cameră, să am grijă de el.  El nu avea carnet, îl lăsam acasă, stătea cu mama și sora lui. Am avut o relație foarte bună”, a povestit Marius Niculae la emisiunea „DigiSport Special”. 

Marius Niculae și Cristiano Ronaldo, întâlnire după EURO 2016

În 2016, la 13 ani după ce drumurile celor doi fotbaliști se despărțiseră, Marius Niculae și Cristiano Ronaldo s-au reîntâlnit, de această dată într-un club din Ibiza. Revederea a avut loc la scurt timp după ce Portugalia cucerise Campionatul European din 2016, primul mare trofeu internațional pentru campionul portughez.

„După ce a ieșit campion european cu Portugalia, ne-am întâlnit și el personal s-a ridicat de la masă, unde avea un cerc de bodyguarzi, m-a luat și m-a pus la masă cu el. Eram în Spania. Nu m-am așteptat niciodată, altul în locul lui ar fi trimis un bodyguard sau ar fi făcut un semn, «poftește-l și pe el înăuntru». S-a ridicat el și m-a luat, e o dovadă că e un caracter deosebit”, a rememorat fostul atacant român. 

Boloni l-a văzut (n.r. - pe Cristiano, la echipa a doua). Noi stăteam în cantonament și vedeam jocurile echipei a doua a lui Sporting. Aveau foarte mulți jucători de valoare, era un grup extraordinar. Ușor-ușor i-a promovat pe toți la prima echipă, cel puțin să facă antrenamente cu noi.

Cristiano Ronaldo a debutat într-un meci cu Braga, intrând în locul meu.
- Marius Niculae, la „DigiSport Special”

Cristiano Ronaldo, gest deosebit pentru un fotbalist român: „S-a ridicat de la masă, m-a luat și m-a pus alături de el. Nu mă așteptam”
Marius Niculae și Cristiano Ronaldo, în 2016

Transferat de la Dinamo în 2001, pe când avea 20 de ani, Marius Niculae a rezistat la Sporting 4 ani, în care a jucat 75 de meciuri pentru echipa portugheză și a înscris 20 de goluri. Cristiano Ronaldo a jucat un singur an pentru prima echipă a lui Sporting CP, înainte de a fi transferat de Manchester United. În 2003, englezii achitau 19 milioane de euro în schimbul jucătorului care avea să câștige de 5 ori „Balonul de Aur” și de 5 ori Liga Campionilor.

VIDEO. Toate golurile lui Cristiano Ronaldo din Serie A în sezonul 19/20

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Laurențiu Reghecampf, pe făraș! Presa din Arabia dezvăluie că Al Ahli renunță la antrenorul român

Oficial! Buffon îi spune adio lui Juventus: „Am oferit totul acestui club. S-a încheiat"

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (5)
caoradea
caoradea  •  12 Mai 2021, 08:12

S-a ridicat de la masa ? Aoleu ! A coborit Dumnezeul pe pamant ? Mama, ce gest ! Uluitor ! Dar si stirea e pe masura !

talpaiadului
talpaiadului  •  12 Mai 2021, 03:18

Ronaldo-i frate cu romanul, codru-i frate cu romanul, deci Ronaldo e frate cu codrul :)

gogoas
gogoas  •  11 Mai 2021, 19:44

Deci l a invitat la Masa luiacul 40 de ani. Am inteles. Istoric

Vezi toate comentariile (5)
Comentează