INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  IRONIE

FOTO KFC ironizează noul transfer al lui Cristiano Ronaldo: „Va fi o rezervă decentă pentru Aboubakar”

Cristiano Ronaldo a fost ironizat de KFC Marea Britanie pe contul oficial de Twitter
Cristiano Ronaldo a fost ironizat de KFC Marea Britanie pe contul oficial de Twitter

Articol de GSP - Publicat marti, 06 decembrie 2022 11:03 / Actualizat marti, 06 decembrie 2022 11:14

Cristiano Ronaldo (37 de ani), cvintuplu câștigător al Balonului de Aur, este ironizat în mediul online de KFC Marea Britanie. 

Ironia lanțului de fast-food a venit în urma informațiilor că Ronaldo ar fi acceptat deja în culise o ofertă astronomică de la Al Nassr Riyadh, locul secund în clasamentul primei ligi din Arabia Saudită, scriu englezii de la Daily Mirror. 

Filmare ȘOCANTĂ din Qatar: Samuel Eto'o îl atacă în afara stadionului și îl face KO cu o lovitură din MMA!
INCIDENT
Filmare ȘOCANTĂ din Qatar: Samuel Eto'o îl atacă în afara stadionului și îl face KO cu o lovitură din MMA!

KFC Marea Britanie: „Ronaldo ar fi o rezervă bună pentru Aboubakar”

„Ronaldo ar fi o rezervă bună pentru Aboubakar (n.r. Vincent Aboubakar, atacantul camerunez al lui Al Nassr)”, au postat cei de la KFC Marea Britanie.

Postarea ironică a britanicilor a strâns puțin peste 75.000 de aprecieri. 

KFC ironizează noul transfer al lui Cristiano Ronaldo: „Va fi o rezervă decentă pentru Aboubakar”
Ironia englezilor de la KFC Marea Britanie. Foto: Captură Twitter @KFC UK

Cristiano Ronaldo a avut contract cu KFC în anul 2011

Cristiano Ronaldo a avut un contract de publicitate cu KFC Arabia Saudită în 2011. Superstarul portughez a fost imaginea principală a celebrului lanț de fast-food pentru Orientul Mijlociu. 

Cristiano Ronaldo a primit o ofertă galactică din Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo a primit o ofertă galactică de la Al Nassr, campioană de 18 ori în Arabia Saudită. Lusitanul ar urma să încaseze câștige, din salariu, puțin sub 100 de milioane de euro pe sezon. 

Veniturile ibericului vor ajunge la 200 de milioane de euro pe sezon, având în vedere că acesta va încasa și bonusuri pentru publicitate imense, 

CR7 va deveni, astfel, cel mai bine plătit fotbalist din lume, chiar peste Messi, Neymar și Mbappe. 

VIDEO. Dezvăluiri despre Cristiano Ronaldo: ”Am zis că trebuie să-i văd partea fotbalistică. Asta ca să nu-l urăsc. N-am primit un pahar cu apă”

Citește și:

Cutremur la „naționala” Germaniei! I-au fost imputate toate cele 3 dezastre ale nemților și a fost dat afară

Controversă de Dosarele X la Mondial » De unde s-ar trage petele verzi de pe echipamentele fotbaliștilor și cum răspunde FIFA

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  06 Decembrie 2022, 14:43
Postat de Dino pe 06 Decembrie 2022, 14:01

O sa faca ce fac si alti miliardari, nimic. Nicioadata nu poti sa ai indeajuns de multi bani. Sa fim sinceri ca si multi dintre noi daca am avea 1 miliard de $ ne-am intreba cum sa mai facem inca cateva.

nope, sa stii ca sunt oameni care ar da banii de pomana...aproape toti. Stiu ca ti se pare incredibil, dar atat de departe merge credinta in Dumnezeu....serios acum....ce sa fac cu 500 milioane euro cand am incercat niste chestii in viata si nu ma incanta extazul lor de ceva timp...prefer pacea, linistea...un loc linistit intr-un codru.....tot extazul si adrenalina din lume, este gunoi in fata unui singur moment de pace harica....nu am cum sa explic si inteleg daca pt unii par vreun fanatic religios caci cunosc si acea viziune a acelei parti din societate

arnautull
arnautull  •  06 Decembrie 2022, 14:08

voi scoateti din aripioare juma de miliard in doi ani, sa va ramana in buzunar?

Dino
Dino  •  06 Decembrie 2022, 14:01
Postat de Neacsumihaisorin201989 pe 06 Decembrie 2022, 13:14

omu deja are undeva intre 700mileuro si 1 miliard...avere....ce mai face cu inca 300-500 milioane? Serios acum nu inteleg, poate ii da la saraci? Le face case, infrastuctura..sper

O sa faca ce fac si alti miliardari, nimic. Nicioadata nu poti sa ai indeajuns de multi bani. Sa fim sinceri ca si multi dintre noi daca am avea 1 miliard de $ ne-am intreba cum sa mai facem inca cateva.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează