INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

CRISTIANO RONALDO LA JUVENTUS » VIDEO Momentul decisiv care l-a convins pe Ronaldo să aleagă Juventus + a distrus "Bătrâna Doamnă" de fiecare dată! Record inuman al portughezului

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 10 iulie 2018 20:26

Cel mai important transfer al deceniului s-a făcut! Mutarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus Torino a fost rezolvată în cursul acestei seri! Portughezul Cristiano Ronaldo, 33 de ani, a fost prezentat pe site-ul oficial al italienilor de la Juventus! 

Cristiano Ronaldo a fost killer-ul lui Juventus în această primăvară. Portughezul a reușit o "dublă" în victoria din meciul tur cu Juventus din sferturile Ligii Campionilor, 3-0, punctând decisiv și în returul de pe Bernabeu, 1-3.

În meciul tur, portughezul l-a învins pe Buffon cu o "foarfecă" magistrală din interiorul careului. Ronaldo a fost aplaudat la scenă deschisă de fanii lui Juventus, iar mulți spun că acel moment l-a determinat pe portughez să semneze cu "Bătrâna Doamnă".

"Masacrați" de Ronaldo!

Juventus a tremurat în ultimii ani de fiecare dată când s-a întâlnit cu Realul lui Ronaldo. Portughezul are nu mai puțin de 10 goluri în 7 meciuri directe cu Juventus!  Echipa torineză a fost una dintre victimele preferate ale portughezului, care a marcat în absolut fiecare confruntare cu "Bătrâna Doamnă".

"Acesta a fost unul dintre cele mai frumoase momente ale carierei mele, să fiu aplaudat de întreg stadionul lui Juventus, unde au jucat atât de mulți fotbaliști este un moment de top pentru mine, e ceva care îmi va rămâne în inimă. Vreau să le mulțumesc tuturor italienilor care au fost pe stadion și m-au aplaudat", a declara Ronaldo la acea vreme. 

 
Momentul care l-a convins pe Ronaldo să vină la Juventus

Momentul care l-a convins pe Ronaldo să vină la Juventus! N-a mai văzut nicăieri așa ceva: http://www.gsp.ro/?section=article&screen=index&id=543758

Publicată de Gazeta Sporturilor pe Marţi, 10 Iulie 2018

CRISTIANO RONALDO VS JUVENTUS

23 octombrie 2013, grupe Liga Campionilor: Real - Juventus 2-1 ("dublă" Ronaldo)
5 noiembrie 2013, grupe Liga Campionilor: Juventus - Real 2-2 (gol Ronaldo)
5 mai 2015, semifinale Liga Campionilor: Juventus - Real 2-1 (gol Ronaldo)
13 mai 2015, semifinale Liga Campionilor: Real Madrid - Juventus 1-1 (gol Ronaldo)
3 iunie 2017, finală Liga Campionilor: Juventus - Real Madrid 1-4 ("dublă" Ronaldo)
3 aprilie 2018, sferturi Liga Campionilor, Juventus - Real Madrid 0-3 ("dublă Cristiano Ronaldo"
11 aprilie 2018, sferturi Liga Campionilor, Real Madrid - Juventus 1-3 (gol Ronaldo)

Cine e Cristiano Ronaldo și cine e Juventus Torino

Venit de la Manchester United în 2009, pe 94 de milioane de euro, portughezul Cristiano Ronaldo este jucătorul cu cele mai multe goluri înscrise în istoria lui Real Madrid. Ronaldo a înscris 450 de goluri, a cucerit două titluri, nu mai puțin de 4 Ligi ale Campionilor în 5 ani, două Cupe ale Regelui și două Supercupe, precum și 4 Baloane de Aur în 9 sezoane. 

Juventus Torino, campioana ultimelor 7 sezoane în Serie A, este echipa cu cele mai multe titluri din Italia, 34, și cele mai multe Cupe ale Italiei, 13. Juventus are și două Ligi ale Campionilor și 7 finale (!) pierdute, record pentru cea mai importantă competiție intercluburi.

 

Vezi și:

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
mosvasile
mosvasile  •  11 Iulie 2018, 09:04

Acum imi "pica fisa" de ce a plecat Zidane!

torque07
torque07  •  10 Iulie 2018, 21:57

Daaa i-a scapat si o lacrima cand l au aplaudat. Parca vorbiti de Baluta de la Craiova. Are 10 mil € mai mult pe sezon asta i motivul.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează