INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

VIDEO Cristiano Ronaldo și-a mutat colecția de mașini din Torino la 3 dimineața! Șanse tot mai mici să rămână la Juventus

Cristiano Ronaldo (36 de ani) și-a mutat colecția de mașini de lux din Torino. Presa din Italia speculează că e sfârșitul aventurii la Juventus.
Cristiano Ronaldo (36 de ani) și-a mutat colecția de mașini de lux din Torino. Presa din Italia speculează că e sfârșitul aventurii la Juventus.

Articol de GSP - Publicat luni, 17 mai 2021 17:25 / Actualizat luni, 17 mai 2021 17:31

Cristiano Ronaldo (36 de ani) și-a mutat colecția de mașini de lux din Torino la 3 dimineața. Presa din Italia speculează că e sfârșitul aventurii la Juventus. 

Cristiano Ronaldo nu concepe să stea departe de Liga Campionilor stagiunea următoare. Juventus este într-o situație delicată înaintea ultimei runde din Serie A, depinzând de jocul rezultatelor. Imaginile surprinse azi-noapte, când o companie portugheză a ridicat bolizii de lux pe care Ronado îi avea la Torino, amplifică speculațiile. 

Cristiano Ronaldo își face bagajele

Un tir al firmei portugheze Rodo Cargo, din Lisabona, a fost surprins azi-noapte în apropierea reședinței lui Cristiano Ronaldo din Torino. Este aceeași companie pe care golgeterul din Serie A a ales-o și în urmă cu 3 ani, când s-a transferat la Juventus. 

Cristiano Ronaldo, colecție impresionantă de mașini

A doua zi după usturătorul eșec cu Milan (0-3), Cristiano Ronaldo a fost invitat de liderii clubului bianconero să viziteze fabrica Ferrari de la Maranello și echipa de Formula 1. 

Cristiano, pasionat de mașini, nu a vrut doar să vadă fabrica de la Maranello. Și-a rezervat un Ferrari Monza de 1,6 milioane de euro, un model similar achiziționându-și și Zlatan Ibrahimovici, în 2019.

Cristiano e și fan Bugatti. Lusitanul are în colecția sa impresionantă trei exemplare de vis: Centodieci (9 milioane de euro), Chiron (3 milioane) și Veyron (1,6 milioane).

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Zidane i-a certat pe ziariști, după Bilbao-Real Madrid: „Cum să le zic jucătorilor asta?”

Lasă Italia după un singur sezon? Răzvan Marin, pe radarul unui club important din Europa

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ripensistu
ripensistu  •  17 Mai 2021, 18:30

Super, bine ca scapam de gloaba mileniului.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează