INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RUPTURĂ

Spaniolii ar fi găsit adevăratul motiv al rupturii dintre Cristiano Ronaldo și agentul Jorge Mendes: „Ești nebun!”

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a încheiat parteneriatul cu impresarul Jorge Mendes (56 de ani) imediat după transferul la Al-Nassr. Motivul rupturii a fost dezvăluit în presa din Spania. / FOTO: GettyImages
Cristiano Ronaldo (37 de ani) a încheiat parteneriatul cu impresarul Jorge Mendes (56 de ani) imediat după transferul la Al-Nassr. Motivul rupturii a fost dezvăluit în presa din Spania. / FOTO: GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 24 ianuarie 2023 18:17 / Actualizat marti, 24 ianuarie 2023 19:03

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a încheiat parteneriatul cu impresarul Jorge Mendes (56 de ani) imediat după transferul la Al-Nassr. Motivul rupturii a fost dezvăluit în presa din Spania.

Ronaldo și Mendes au colaborat cu succes timp de două decenii. Prietenia dintre cei doi s-a stricat în iarnă, în momentul scandalului dintre Cristiano și Manchester United. 

Are peste 400 de meciuri la Manchester United și a ajuns de nerecunoscut pe Twitter: „Dumnezeule!”
MANCHESTER UNITED
Are peste 400 de meciuri la Manchester United și a ajuns de nerecunoscut pe Twitter: „Dumnezeule!”

Mendes, către Ronaldo: „Ești nebun!”

Potrivit jurnaliștilor de la El Mundo, cvintuplul câștigător al Balonului de Aur i-ar fi transmis lui Mendes un ultimatum: „Du-mă la Chelsea sau la Bayern, altfel ne despărțim!”. 

Agentul ar fi conștientizat că o astfel de mutare este imposibilă și i-ar fi răspuns scurt: „Ești nebun!”.Ar fi fost momentul în care Cristiano ar fi rupt definitiv orice legătură cu impresarul.

Jorge Mendes a intermediat toate transferurile din cariera lui Ronaldo

Jorge Mendes a fost agentul lui Cristiano Ronaldo încă din anul 2003, de când portughezul se transfera de la Sporting Lisabona la Manchester United, pentru 19 milioane de euro.

Agentul FIFA mai are sub contract, prin intermediul firmei sale Gestifute, mai mulți jucători de top din Europa, precum Bernardo Silva, Joao Cancelo, Ruben Dias, Fabnho sau Darwin Nunez, dar și antrenori foarte buni, printre care Jose Mourinho sau Julen Lopetegui.

Mă simt foarte bine. Am luat o decizie importantă. În Europa, munca mea e terminată. Am câștigat tot și am jucat la cele mai importante cluburi. Am bătut toate recordurile. E o nouă aventură pentru mine, aici în Asia. Este o mare oportunitate pentru mine. Nu doar în fotbal. Pot schimba mentalitatea noii generații. Am avut multe propuneri din Europa, Brazilia, SUA și Australia.

- Cristiano Ronaldo, în momentul prezentării la Al-Nassr

VIDEO. Dezvăluiri despre Cristiano Ronaldo: „Am zis că trebuie să-i văd partea fotbalistică. Asta ca să nu-l urăsc. N-am primit un pahar cu apă”

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

„Cârtița” de la Bayern! Dat afară după 11 ani la club, pentru că ar fi „scurs” informații

FOTO+VIDEO EXCLUSIV „Niciodată n-am încercat să mă las de țigări” » Cosmin Moți, interviu pentru GSP: „Prezentul e tragic la Dinamo. Am făcut și noi destule greșeli, însă nu se poate compara”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
Shogun01
Shogun01  •  25 Ianuarie 2023, 09:39

Articol scris de Stucan

BindenDanDat
BindenDanDat  •  24 Ianuarie 2023, 20:28

Daca ăștia de la Al-Salam, nu încep sa primească penaltiuri pronto, vom avea o problema.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează