INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AFACERE

Cristiano Ronaldo și-a deschis o afacere la Madrid! Condamnat pentru fraudă fiscală, portughezul i-a enervat pe spanioli: „Vrem să ajutăm economia din Spania”

Cristiano Ronaldo // FOTO: Reuters
Cristiano Ronaldo // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 19 martie 2019 09:02

Cristiano Ronaldo, atacantul portughez de 34 de ani de la Juventus, s-a întors la Madrid pentru a inaugura o afacere.

Cristiano Ronaldo este partener la o clinică de transplant de păr, deținând 50% din acțiuni. Cristiano Ronaldo, care la inagurare a venit împreună cu iubita sa, Georgina, a vorbit despre planurile pe care le are, spunând că vrea să ajute economia spaniolă prin această investiție.

„Căderea părului este o problemă foarte gravă în Europa și în toată lumea. Vrem să-i ajutăm pe oameni. Să nu le fie rușine să apeleze la noi. Tuturor le place să aibă grijă de propria imagine. Eu sunt o astfel de persoană. Când mi s-a vorbit despre acest proiect, mi-am dat seama că e unic.

Madrid mi-a dat multe. Nu doar ca oraș, ci și în privința vieții personale. Iubita mea este din Spania, copiii mei s-au născut aici. Am câștigat multe trofee cu Real și îi iubesc pe spanioli. Acest proiect va fi un succes. Vrem să-i ajutăm pe spanioli și să ajutăm economia din Spania”, a declarat Cristiano Ronaldo, potrivit Marca. Această ultimă declarație i-a enervat pe spanioli, cunoscut fiind faptul că Ronaldo a avut probleme cu legea la Madrid.

Condamnat la închisoare pentru fraudă fiscală

Cristiano Ronaldo a fost pe 22 ianuarie la 23 de luni de închisoare cu suspendare și o amendă de 18,8 milioane de euro pentru fraudă fiscală. CR7 a fost acuzat că şi-a ascuns în paradisuri fiscale banii câştigați din drepturi de imagine la Real Madrid în perioada 2011-2014 și nu a plătit taxe în valoare de 14,7 milioane de euro. 

Conform informațiilor publicate în decembrie 2016, la începutul investigației Football Leaks, Ronaldo a încasat 63,5 milioane de euro pentru drepturile de imagine între 2009 și 2014, transferând banii prin Tollin, o companie paravan din Insulele Virgine Britanice. Pentru că nu a declarat niciun euro din această sumă, Ronaldo nu a plătit taxe. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
rop0tan
rop0tan  •  19 Martie 2019, 10:29

luati Headline-ul asta de aici....nu naste reactii...nu face trafic...nu se activeaza ***....bagati ceva cu talpan sau cu dinamo-fcsb repede....pleaca lumea pe alte site-uri :)))....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează