INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Povestea zilei în Italia! Ce s-a întâmplat când Cristiano și Georgina au fost puși să aștepte 40 de minute la restaurant: „Atunci am înțeles”

Cristiano Ronaldo și Georgina, foto: Guliver/gettyimages +48   FOTO
Cristiano Ronaldo și Georgina, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat miercuri, 11 noiembrie 2020 14:03 / Actualizat miercuri, 11 noiembrie 2020 14:33

Proprietarul restaurantului preferat din Torino al lui Cristiano Ronaldo (35 de ani), Casa Fiore, a dezvăluit o întâmplare cu fotbalistul lui Juventus în prim-plan, când superstarul a fost pus într-o situație neplăcută, dar a reacționat extraordinar. 

Cristiano Ronaldo nu e genul de om pe placul tuturor. Dacă profesional nimeni nu-i poate contesta calitățile, pe plan personal portughezului i s-a reproșat de multe ori aroganța. O întâmplare dezvăluită recent demonstrează că Ronaldo nu are aere de vedetă.

„I-am lăsat pe Cristiano Ronaldo, Georgina și fiul lor să aștepte 40 de minute”

Iată povestea, relatată de Rompipallone.it pe facebook: „Într-o zi, Cristiano Ronaldo m-a sunat să rezerve o masă pentru 3 persoane la ora 21:00. Evident, am zis OK direct, apoi m-am gândit: «Și acum cum fac?» Știam că restaurantul era full, dar, văzând ora m-am gândit că dintre cei care au rezervare la 19:00 vor pleca până la 21:00. 

Ca să stau liniștit, am împrumutat o masă de la restaurantul vecin și am pus-o într-un colț. Cristiano, Georgina și fiul lor, Cristiano Jr au ajuns la ora 20:00. Nu știam ce să fac. Clienții erau toți șocați, nimeni nu mai scotea un cuvânt. Mai mult, clienții nu mai voiau să plece, erau obsedați de CR7. Așa că l-am invitat pe Cristiano să aștepte la masa improvizată, dar timpul trecea și nimeni nu se ridica să plece. 

Cristiano nu a comentat în niciun moment, s-a purtat exemplar la fel ca și Georgina și Cristiano Jr. Atunci, am înțeles că Ronaldo, deși e un star mondial și e cel mai bun fotbalist din lume, e mai ales un tip respectuos. Vă asigur că am văzut fițe de la persoane mult mai puțin celebre într-o astfel de situație. Unii au plecat după 5 minute de așteptare. Cristiano însă a așteptat 40 de minute fără să comenteze. E cu adevărat un tip fantastic! Înainte de hattrick-ul contra lui Atletico Madrid m-a întrebat cum mă cheamă și după meci a venit cu două tricouri semnate. E un tip senzațional, cu o inimă mare”.

+44 FOTO

Golurile marcat de Cristiano Ronaldo în sezonul 2019-2020

Juventus pregătește mutarea deceniului! Cristiano Ronaldo, monedă de schimb pentru Neymar

Iubita lui Cristiano Ronaldo, imagini de senzație la Masked Singer: „Îmi place șunca de calitate”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
maddad
maddad  •  12 Noiembrie 2020, 13:03
Postat de bazinga pe 11 Noiembrie 2020, 21:39

Pietricica draga, mai bine baga-ti capul undeva si plimba ursul, desteptule care esti!

Desteptul "care esti" esti tu, fiind agramat si incult. E adevarat, nu te deosebesti de celalti 98,8 la suta dintre români care sunt la fel de inculti ca tine. "Care" este, printre altele, pronune relativ si este folosit incorect in constructii de genul celei pe care ai folosit-o tu, fiind o exprimare de ***, a unor persoane fara scoala. Regulile gramaticale impun folosirea pronumelui invariabil "ce" cu valoare de "a fi". Asadar, formularea corecta este: desteptule ce esti. Bineînțeles, corect gramatical, ca ar fi incorext si inexact sa spun despre tine ca esti destept daca nu ar fi peiorativ. In rest, bafta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bazinga
bazinga  •  11 Noiembrie 2020, 21:39
Postat de kloysen pe 11 Noiembrie 2020, 15:18

bolovane, asculta putin: 1. poza nu are nicio legatura cu articolul 2. dai dovada de analfabetism functional in cazul de fata. Presupun ca *** pe care le faci sunt pentru ca nu este un articol cu idolul tau, nr. 2, Messi?

Pietricica draga, mai bine baga-ti capul undeva si plimba ursul, desteptule care esti!

rocky2
rocky2  •  11 Noiembrie 2020, 19:26

Cine l-a pus sa mearga de la 8 cand se programase pt.9? Era chiar de prost gust sa mai faca si atmosfera!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close