INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Presa din Spania anunță marea „bombă”: pe cine a recomandat Cristiano Ronaldo ca antrenor la Manchester United!

Cristiano Ronaldo a insistat pentru aducerea tehnicianului francez Zidane, foto: Guliver/gettyimages
Cristiano Ronaldo a insistat pentru aducerea tehnicianului francez Zidane, foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 octombrie 2021 11:57 / Actualizat miercuri, 20 octombrie 2021 14:42

Manchester United caută să-l înlocuiască pe Ole Gunnar Solskjaer, iar prima opțiune este francezul Zinedine Zidane.

Manchester United l-ar fi contactat deja pe fostul antrenor al lui Real Madrid pentru a-l aduce pe Old Trafford, anunță presa spaniolă.

Zidane, 49 de ani, s-a întâlnit în timpul pauzei internaționale cu șefii lui United pentru a discuta detaliile, după ce Cristiano Ronaldo a insistat pentru aducerea tehnicianului francez.

Vedeta din Romania care s-a luat în brațe cu Neymar pe stadion: „Îmi trimit copilul să joace la Paris
ÎNTÂLNIRE
Vedeta din Romania care s-a luat în brațe cu Neymar pe stadion: „Îmi trimit copilul să joace la Paris"

Cristiano Ronaldo insistă pentru aducerea lui Zidane

Cristiano Ronaldo ar fi discutat cu conducerea clubului și ar fi cerut explicit să îl aducă pe Zinedine Zidane, antrenor cu care a avut o relație extraordinară la Real Madrid și sub comanda căruia a cucerit multe trofee, potrivit jurnalistului spaniol Eduardo Inda, citat de Express.

Presa din Spania anunță marea „bombă”: pe cine a recomandat Cristiano Ronaldo ca antrenor la Manchester United!
Cristiano Ronaldo și Zinedine Zidane au cucerit 3 Ligi ale Campionilor consecutive împreună, foto: Guliver/gettyimages

„Zidane poate să aibă echipa pe care și-o dorește. Este o opțiune care a apărut în pauza competițională. PSG s-a interesat de el, l-au dorit întotdeauna. L-a vrut și Newcastle, dar în perioada cu meciurile naționalelor, a fost sunat de Manchester United, pentru a-l înlocui pe Solskjaer. Persoana care a garantat pentru el și care l-a recomandat conducerii este Cristiano Ronaldo”, a spus jurnalistul.

Manchester United, prima mare criză

Gary Neville, fostul căpitan al lui Manchester, crede că sunt prea mulți artiști pe teren și nu mai muncește nimeni în echipă. Trei etape la rând fără victorie în Premier League, două înfrângeri. Recordul de invincibilitate în deplasare, oprit la 29 de meciuri.

Gary Neville, 46 de ani, 19 ani în tricoul roșu al lui Manchester, întreaga carieră, mult timp căpitan pe „Old Trafford", e foarte aspru în analiza sa: „Prestația echipei a fost bună de aruncat la coș. În fața unui adversar organizat, se rupe".

Ca fost apărător, analistul Sky Sports spune că „nu aș vrea să fiu fundaș într-o formație în care Greenwood, Sancho, Ronaldo, Pogba și Fernandes sunt pe teren în același timp. Când joacă ei, nu mai sunt suficienți «muncitori» în echipă".

Șefii clubului încă par că îl susțin pe Ole Gunnar Solskjaer. Norvegianul, 12 trofee ca jucător la United, e de aproape trei ani pe banca roșie, dar nu a câștigat nicio competiție. Și nu descoperă încă formula de joc ideală.

Ei nu ascultă de Becali! Rata de vaccinare a fotbaliștilor din Premier League » Clubul cu procent de 100%

Bogații triști: ce a făcut Newcastle la primul meci din „era Prințului” » Imaginile serii pe St. James' Park

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
853246084756615
Marcel Popa  •  20 Octombrie 2021, 17:28

Te ia rasul când citești asemenea prostii.Zidane are trei ligii câștigate ca antrenor di nu poate antrena fără recomandarea lui Ronaldo.Asa scriați și de Messi ca el pune antrenori la Barca și aia pina la urma l-au disponibilizat.Minciuna încă se vinde .

c_o_r
c_o_r  •  20 Octombrie 2021, 16:57

Eduardo Inda e nume foarte cunoscut în Spania. Dar inventează cam 70% din știri (iar celor adevărate le dă o tentă „clickbait” că te apucă durerea de cap). CR, la 35 de ani și după o lună la club să-și sape antrenorul și să mai și propună el altul? Multă fantezie...

planetfun
planetfun  •  20 Octombrie 2021, 14:55

Chirila ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează