FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII MONDIAL 2022

GALERIE FOTO Cristina Gullon nu i-a purtat noroc României » Cine e sexy-jurnalista care a prezentat tragerea la sorți pentru Mondialul din Qatar

Crisitna Gullon. Sursă foto: https://www.instagram.com/cristina_gullon/ +14   FOTO
Crisitna Gullon. Sursă foto: https://www.instagram.com/cristina_gullon/

Articol de GSP - Publicat luni, 07 decembrie 2020 20:31 / Actualizat luni, 07 decembrie 2020 21:41

Jurnalista spaniolă Cristina Gullon a prezentat inedita tragere la sorți a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022, desfășurată pentru prima oară doar online. Blonda a atras toate privirile în timpul evenimentului urmărit cu sufletul la gură de zeci de milioane de telespectatori.

Festivitatea a avut loc în regim online, fără ca în sală să fie prezenți reprezentanți ai federațiilor sau spectatori. Amfitrion a fost Jaime Yarza, directorul de competiții FIFA, asistat de foști mari internaționali, italianul Daniele De Rossi (campion mondial în 2006) și olandezul Rafael van der Vaart (finalist în 2010).

Sursă foto: https://www.instagram.com/cristina_gullon/
Sursă foto: https://www.instagram.com/cristina_gullon/
Sursă foto: https://www.instagram.com/cristina_gullon/
Sursă foto: https://www.instagram.com/cristina_gullon/
Sursă foto: https://www.instagram.com/cristina_gullon/
+10 FOTO
  • Sursă foto: https://www.instagram.com/cristina_gullon/

Cristina Gullon: „O onoare, o mare responsabilitate”

„Să prezint și să particip la această extragere a preliminariilor, împărțind scena cu unele legende ale fotbalului, este o onoare și o mare responsabilitate”, a afirmat Cristina Gullon înainte de tragerea la sorți, conform site-ului oficial al FIFA.

Cu o experiență deloc de neglijat în spate, Cristina Gullon lucrează în prezent pentru Real Madrid TV. A mai participat și la unele gale organizate sub egida UEFA, dar și la diverse evenimente din palpitanta lume a Formulei 1.

VIDEO Mihai Stoichiță, despre oamenii care l-au numit pe Mirel Rădoi: „Fotbalul nu e matematică”

Citește și alte știri despre naționala României: 

Reacție plină de optimism, după ce România și-a aflat adversarele din preliminarii: „Să ne facă să visăm”

EXCLUSIV FRF, poziție fermă: „Cu două echipe ne batem pentru locul secund” » Obiectivul României, trasat: „Asta trebuie să facem!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
109669943049485
Dragne Daniel Dan  •  08 Decembrie 2020, 07:33

Ai bate și Germania și Macedonia și Islanda o sa fie anti penultimul loc

thebluestlion
thebluestlion  •  08 Decembrie 2020, 02:48

Cum nu a ținut cu Romania? Voiați Danemarca? Danezii îi bat pe Suedezi și pe Norvegieni fără chin și voi visați că îi batem? :))) Luptam ptr locul 2 în oricare dintre grupe! Am nimerit bine în J!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează