INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Cruyff critică decizia Barcelonei de a-i prelungi contractul lui Messi pînă în 2016. Vezi de ce!

Articol de GSP - Publicat luni, 05 octombrie 2009 00:00

Vestea că Lionel Messi şi-a prelungit pînă în 2016 contractul cu Barcelona a stîrnit multiple reacţii în presa catalană. Una dintre vocile cu greutate pe Camp Nou, Johan Cruyff, spune că ascensiunea starului argentinian ar putea fi oprită de autosuficienţă.

"Nu sînt fanul contractelor lungi, iar ceea ce a făcut Barcelona este exact unul dintre exemplele la care mă refer. Oricine ar fi jucătorul, trebuie să rămînă concentrat pe ceea ce are de făcut pentru a deveni mai bun.

Din punctul meu de vedere, fotbalistul trebuie motivat an de an, dacă merită. Recompensele pot să vină treptat, nu e bine să ai nici un grad prea mare de siguranţă. Multe dintre vedete nu se mai regăsesc în momentul în care au confortul psihologic de care poate fi vorba în cazul lui Messi", scrie Cruyff în rubrica sa din El Periodico.

Antrenorul Dream Team-ului catalan de la începutul anilor 90 comentează şi decizia clubului de a-i creşte lui Messi clauza de reziliere de la 150 la 250 de milioane de euro:

"Este o măsură anti-Florentino Perez, vor să se asigure că Leo nu este tentat de vreo ofertă din partea lui Real. Totuşi, un contract pînă în 2016 e prea mult. Messi merită să fie printre cel mai bine plătiţi jucători, dar ideea cea mai potrivită mi s-ar fi părut să semneze pe 3 sau 4 ani, după care să i se adauge la finalul fiecărui sezon încă un an la acordul existent".

Leo Messi, 22 de ani, şi-a prelungit recent angajamentul cu FR Barcelona, legîndu-şi destinul de gruparea de pe Camp Nou pînă în iunie 2016.

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj HALUCINANT! Ce a transmis după ce Reghe a implorat-o să nu mai...


Comentarii (10)
andrei.g
andrei.g  •  13 Noiembrie 2009, 19:43

si ronaldinho a fost genial cativa ani...si ronaldo brazilianul..si rivaldo...si multi altii,dar nimeni nu rezista nici psihic nici fizic la acelasi nivel foarte mult timp. o sa vina vremea cand nici messi nu o sa fie cel mai stralucitor,atunci laporta o sa il vanda. asa ca nu conteaza ca are contract pana in 2016,poate peste 2-3 ani deja e la alta echipa

 •  15 Octombrie 2009, 01:15
Postat de pe 05 Octombrie 2009, 15:45

nu se stie niciodata ce va fi....va amintit de Ronaldinho cat de bun era si in 2 ani l-au aruncat ca pe o masea stricata

ok dar trebuie sa stii ca de ronaldinho isi vor aminti fanii multi ani.nu zic ca nu e important sa fii constant dar jucatori de asemenea valoare nu se uita niciodata.cel putin eu nu!prefer un jucator cu randament maxim pe o durata scurta decat un mediocru de termen lung.

 •  05 Octombrie 2009, 15:54

Pentru ce a facut Messi la Barca si daca nu ar mai da randamentul scontat sezon dupa sezon tot merita prelungirea contractului deci RESPECT BARCA !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează