INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EL CLASICO: BARCELONA - REAL MADRID 2-0

Cruyff: "Messi a căutat cu lumînarea faulturile!"

Articol de GSP - Publicat marti, 16 decembrie 2008 00:00

Fostul tehnician al Barcelonei a analizat tactic derby-ul campionatului spaniol dintre Barcelona şi Real Madrid şi spune că Leo Messi ar fi trebuit să-şi asume un rol mai important în "El Clasico".

"Fundaşii Realului l-au lovit pe Messi, dar el a căutat-o cu lumînarea. Vei fi mereu faultat atunci cînd joci la mijloc. Madrilenii ştiau asta şi erau pregătiţi, fiind convinţi că nu vor fi eliminaţi pentru loviturile pe care i le aplicau departe de poartă.

Dacă Messi ar fi jucat mai aproape de careu, atunci lucrurile ar fi stat cu totul altfel! Dacă tot ştii că vei fi lovit, atunci măcar echipa să profite din această situaţie! Real s-a adaptat perfect posibilităţilor pe care le are în acest moment. Dacă ieşeau la atac, ar fi primit mai mult de 5 goluri" a spus Cruyff în analiza săptămînală pe care o face în El Periodico.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
 •  16 Decembrie 2008, 17:24

Messi nu simuleaza acum. Primeste lovituri la picioare si trece mai departe. Nu pica cu mainile la fata cand a fost tinut de tricou sau altele. Si ca sa-l apar si pe Cr de altcineva. Cred ca e mai tehnic decat Messi. Messi isi depaseste adversarul din fente din corp, schimbari de directie si mai ales viteza. CR are o paleta aproape completa de driblinguri. Preferatul meu e Ronaldinho.

 •  16 Decembrie 2008, 16:22

Messi: si faptul ca nu simuleaza sau joaca teatru. =))))) imi aduc aminte doar de meciu cu Chelsea cand nici nu l-a atins Del Horno si nu s-a ridicat de jos pana nu a laut ala rosu... Messi e mult prea fetitza... si cand o sa intre un Taylor la el ca la Eduardo nu o sa mai joace fotbal...

 •  16 Decembrie 2008, 15:55

din cele 3 imp calitati care tre' sa le aiba un juc mare,tehnica,fizic si caracter,doar dpvd fizic cr7 e peste messi..nu are caracter deloc cr7,si asta se vede in meciurile mari,cind clacheaza constant...nush exact,dar nu cred ca are 3 goluri marcate impotriva lu' arsenal,liver si che in toti ani astia,el marcheaza mult,da...dar contra lu' alde blacburn si west brom

Vezi toate comentariile (7)
Comentează