INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Și-a dat pantalonii jos, în direct la TV, la golul fantastic al „decarului” lui Newcastle! Reacția jucătorului e de MILIOANE :))

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 februarie 2020 17:52

Newcastle, locul 14 în Premier League, s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Angliei după un meci dramatic cu Oxford FC, echipă din al treilea eșalon. „Coțofenele” au câștigat chinuit rejucarea, în a doua repriză de prelungiri, scor 3-2 (0-0 în tur), prin golul francezului Allan Saint-Maximin (22 de ani).

  • Newcastle va juca cu West Brom în faza următoare a Cupei Angliei. 

Când toată lumea se pregătea de penalty-uri pe Kassam Stadium, francezul Saint-Maximin l-a salvat pe Steve Bruce cu o acțiune individuală de toată frumusețea. Fanii din peluza oaspeților au fost în delir. Unul, mai mult decât prevede legea.

Un tânăr suporter euforic și-a părăsit scaunul, a mers pe culoar, apoi și-a arătat nestingherit „bijuteriile” către cameră. Oamenii de ordine aflați la un metru distanță au privit înmărmuriți scena. 

Allan Saint-Maximin are glumele la el :) 

Fotbalistul lui Newcastle a observat modul în care fanul a sărbătorit și a postat replica lui pe Twitter. 

  • „Eu după ce am văzut celebrarea «elicopter»”

  • „GOOOOOL!
    Fanul «elicopter»”

Vezi și:

Cristiano Ronaldo, „cadou” la a 35-a aniversare » Procesul în care e acuzat de viol ajunge la arbitraj civil!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  05 Februarie 2020, 18:56

Normal,la ce anaconda are francezul in pantaloni....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează