INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

VIDEO „Defens, senzațional. No greșeală! Presion, presion! Pas, pas, pas, no problem” » Discurs incredibil al unui antrenor român în Arabia Saudită

Articol de - Publicat duminica, 02 aprilie 2023 10:29 / Actualizat duminica, 02 aprilie 2023 12:08

Antrenorul român Daniel Borugă a fost protagonistul unor momente hilare în vestiarul echipei Ohod Al Medina, din liga a doua din Arabia Saudită, la care joacă și Alexandru Răuță (ex-Dinamo).

La finalul unei partide ale echipei de tineret, Borugă a ținut un discurs în fața jucătorilor și a combinat cuvinte din limba română și din limba engleză, în timp ce jucătorii nu păreau nici interesați, dar nici nu dădeau semne că ar înțelege ceva. 

„Defens, perfect. Perfect. Senzational! Speed perfect. Atac perfect. Presion perfect. Number one, number one team. Incredibil! Incredibil! Perfect! Perfect! No greșeală! Perfect. Pas, pas, pas, no problem! OK? Lateral presion. Dublaj, presion, triplaj, presion”, s-a putut înțelege în discrusul lui Borugă.

Borugă este antrenor licențiat FRF. A trecut prin majoritatea cursurilor și examenelor organizate de Federația Română de Fotbal. A fost coleg cu Adi Mutu la cursurile pentru licența UEFA B și cu Bogdan Lobonț, Andrei Cristea sau Daniel Pancu la cele pentru licența UEFA A. 

La Osod Al Medina, el face parte și din staff-ul primei echipe, unde „principal" este Augustin Călin, un antrenor în vârstă de 42 de ani, care a pregătit mai multe echipe din zona arabă și zona africană, dar și formații din ligiile inferioare din România.. Când a preluat echipa, Călin spunea despre Borugă că „este un profesionist desăvârșit care cunoaște foarte bine limba arabă și este de mare ajutor". 

Anul trecut, Daniel Borugă antrena în liga județeană Vrancea, după ce vreme de mai mulți ani a fost la conducerea unei naționale de amatori, care a jucat doar în câteva meciuri demonstrative. Este vorba despre „echipa națională regală a României”, o inițiativă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei.

"Vreau să faci, să dregi"

Un alt episod amuzant a avut loc la un meci al acestei naționale de amatori. Borugă e filmat în timp ce îi transmite unui jucător: "Vreau mai mult să ieși, să faci, să dregi, să te duci în stânga, să te duci în dreapta. Deci nu mai merge, frate!"

După 25 de meciuri din a doua ligă din Arabia, Ohod Al Medina se află pe locul 13, cu 30 de puncte (6 victorii, 12 egaluri și 7 înfrângeri) și un golaveraj 21-26.

Citește și: 

Verdict categoric după Rapid - Farul! E scoasă din lupta la titlu

Anunț surprinzător dinspre FCSB: „Nu avem nevoie de niciun jucător”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (41)
vilito
vilito  •  03 Aprilie 2024, 20:11

leo strizu are un adversar pe masura

thorvald
thorvald  •  03 Aprilie 2023, 22:33

furculision, invartision....no cartonas galben...perfect!

c.donose
c.donose  •  03 Aprilie 2023, 16:44

Ăsta a învățat limbi străine cu Șumudică!

Vezi toate comentariile (41)
Comentează