INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FCSB

VIDEO Dat afară de Gigi Becali, Ante Vukusic e erou în Italia » Decisiv în ultimul meci: „Acum îmi pot demonstra valoarea”

Ante Vukusic / Sursă foto: twitter.com/Acr Messina1900
Ante Vukusic / Sursă foto: twitter.com/Acr Messina1900

Articol de GSP - Publicat marti, 21 septembrie 2021 19:21 / Actualizat miercuri, 22 septembrie 2021 00:49

Ante Vukusic (30 de ani), atacantul izgnonit de Gigi Becali de la FCSB, a ajuns tocmai în Serie C, la Messina. Vârful croat a adus victoria echipei sale în ultimul meci din campionat, 1-0 cu Virtus Francavilla.

Vukusic și-a găsit rapid echipă după despărțirea forțată de FCSB. Iar noua experiență pare să fie pe placul lui Ante. Titularizat în ultima partidă a sicilienilor, croatul a semnat golul victoriei, grație unui șut plasat la care goalkeeper-ul advers n-a găsit răspuns.

  • Golul lui Vukusic, la minutul 1:30

Ante Vukusic: „Acum îmi pot demonstra valoarea!”

„Sunt fericit că a venit prima victorie și primul meu gol. Acum, trebuie să continuăm așa și în meciurile următoare pentru că suntem puternici, ne lipsește o prospețime fizică doar. Personal, am ajuns aici fără pregătire, așa cum s-a întâmplat când am mers la Olimpia Ljubljana și am marcat 26 de goluri. 

Am nevoie de două-trei săptămâni pentru a fi 100% pregătit. Am mai avut oferte din Slovenia și Polonia, dar am ales Messina, seamănă mult cu orașul Split. Sunt mai experimentat decât atunci când am jucat la Pescara. Acum îmi pot demonstra valoarea”, a declarat Vukusic în presa italiană, conform digisport.ro

Dat afară de Gigi Becali, Ante Vukusic e erou în Italia » Decisiv în ultimul meci: „Acum îmi pot demonstra valoarea”
Ante Vukusic (30 de ani) FOTO Imago

„Steaua? Greșeala vieții lui!”

Golgheter în Prva Liga în sezonul 2019/2020, cu 26 de goluri pentru Olimpija Ljubljana, Vukusic a fost compătimit de jurnaliștii sloveni după experiența eșuată de la FCSB.

„Să spui că Ante Vukusic a făcut greșeala vieții sale când a plecat de la Olimpija și a semnat cu Steaua nu ar fi departe de adevăr. Vukusic abia a ajuns la București, unde trăiește deja un infern”, au scris cei de la Ekipa24.

Am semnat contractul, iar a doua zi, la antrenament, toți colegii m-au întrebat dacă știu unde am venit. Mi-au zis «Dacă nu marchezi la primul joc, atunci ești terminat imediat». Am crezut că glumesc, dar s-a dovedit că aveau dreptate. Am jucat în primul meci după o săptămână, cu Dinamo. La final, reporterul m-a întrebat dacă mă aștept ca Becali să mă scoată din echipă pentru că nu am marcat. A fost ciudat, dar s-a dovedit că avea dreptate - Ante Vukusic

97 de minutea adunat Vukusic în tricoul lui FCSB, în 4 partide: 15 minute în Dinamo - FCSB 0-1, 45 de minute în FCSB - Clinceni 0-1, 25 de minute în Dinamo - FCSB 1-0 și 12 minute în FCSB - Chindia 1-0

Citește și alte știri de actualitate: 

FCSB dă verdictul în polemica Băniei: cine e, cu adevărat, Știința?!

„Cutremur” la Craiova » Laurențiu Reghecampf a exclus din lot două vedete!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
talpaiadului
talpaiadului  •  22 Septembrie 2021, 02:10
Postat de tinn pe 21 Septembrie 2021, 22:45

ce greșeală că l-au dat afară și l-au adus pe Keșeru. așa ceva?

Greseala este ca l-au adus pe Vukusic, nu ca l-au dat afara. La fel si cu Ondrasek, despre care Becali striga ca nu stie sa faca un stop si sa dea o pasa, recunoscand practic faptul ca el aduce jucatori la echipa fara sa se intereseze macar daca stiu ABC-ul fotbalului.

tinn
tinn  •  21 Septembrie 2021, 22:45

ce greșeală că l-au dat afară și l-au adus pe Keșeru. așa ceva?

tinn
tinn  •  21 Septembrie 2021, 22:24

erou în Italia pentru un gol în serie C? că cam cum arată scara voastră de valori?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează