INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

David Beckham înscrie din nou pentru Milan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 ianuarie 2009 00:00

Britanicul David Beckham nu pare să fie deranjat de conflictul dintre echipa sa, LA Galaxy, şi italienii la care este împrumutat, AC Milan, şi continuă să îşi facă treaba în Serie A.

După ce a marcat etapa trecută în deplasarea de la Bologna, cîştigată de "diavolii roşii" cu 4-1, Beckham a recidivat, marcînd şi în această seară contra celor de la Genoa, deschizînd scorul pentru AC Milan. Este cel de-al doilea gol al său pentru Milan şi cel cu numărul 101 al carierei.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
 •  29 Ianuarie 2009, 11:54

idolul meu baiatul asta de pe vremea cand juca la manchester united un supr baiat

 •  28 Ianuarie 2009, 23:57

Golul a fost superb marcat de Brckham dar milan a jucat sub orice critica::ridicol jenant,penibil,varza si nu stiu cum sa mai numesc jocul din aceasta seara!!! Inca odata intreb...De ce insista imbecillul ala de ancelotu cu seedorf pe stanga?????A fost catastrofa!Cu el pe stanga milan joaca in 10 !!! Si kaka a jucat 70 min pe partea stanga dar fara folos!!!Foarte slab!!dar de ce acest anceloti insista sa foloseasca un jucator pe un post care nu poate juca!!!! AFARA CU ANCELOTI

 •  28 Ianuarie 2009, 23:56

iar Inter se distanteaza in clasament...ESTE MA!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează