INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA GALAXY

David Beckham s-ar putea întoarce în Europa » E dorit de PSG şi Leicester

David Beckham şi-ar putea închia contractul cu LA Galaxy în noiembrie
David Beckham şi-ar putea închia contractul cu LA Galaxy în noiembrie

Articol de GSP - Publicat joi, 06 octombrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 06 octombrie 2011 11:04

Ajuns la 36 de ani, David Beckham rămîne unul dintre cei mai curtaţi jucători din lume, mai ales că înţelegerea sa cu LA Galaxy se termină în noiembrie.

Primele oferte au început deja să apară. Cotidianul Le Parisien anunţă că şeicii din Qatar care i-au preluat pe francezii de la PSG şi-l doresc neapărat pe Beckham. Oficialii echipei au mers deja în SUA pentru a negocia cu internaţionalul englez. Oferta lor se apropie de cea pe care a primit-o şi vedeta echipei, Javier Pastore.

PSG nu e însă singura echipă interesată de englez. Sven Goran Eriksson, managerul celor de la Leicester, l-a contactat şi el pe Beckham: "Am avut deja o discuţie, i-am vorbit de Leicester. «Sven, vom vedea, vom vedea...», aşa îmi spune el. Marea întrebare este ce va face după ce îşi va termina contractul, dacă va continua să joace", a declarat Eriksson pentru The Times.

Beckham şi-ar dori o revenire în Europa pentru a avea şanse mai mari să prindă lotul Angliei pentru Euro 2012.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează