INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

De ziua sa, Gattuso le-a cerut coechipierilor un cadou costisitor: titlul în Serie A

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 ianuarie 2009 00:00

Aflat în recuperare după accidentarea suferită la începutul lunii trecute, mijlocaşul lui AC Milan spune că va face tot posibilul pentru a reveni în cel mai scurt timp pe teren şi le impune coechipierilor un obiectiv dificil: Lo Scudetto.

"Vreau titlul şi finala Cupei UEFA. Muncesc mult pentru a reveni, dar cu genunchiul nu te poţi juca. Mi-ar plăcea să joc în finala UEFA, dar pentru ca asta să se poată întîmpla, trebuie să reintru mai întîi. Ar fi ceva extraordinar să pot măcar să-i văd pe băieţi cîştigînd dacă nu voi juca" a spus Gattuso, care astăzi a împlinit 31 de ani.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  09 Ianuarie 2009, 21:36

ROSSONERI SIAMO NOI !! te ast gattuso :*

 •  09 Ianuarie 2009, 21:26

O echipa cu Pirlo, Gattuso, Kaka, Maldini, Nesta, Ronaldinho, Inzaghi, Pato sa isi doreasca doar finala ? Luati Cupa UEFA ! Luati Supercupa Europei ! Si aduceti-l inapoi pe Gourcuff, ca sa ajunga Bordeaux de pe 2 pe 12 :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează