INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Decizie de ultim moment luată de FIFA » Ce se întîmplă cu interdicția de a face transferuri impusă lui Real și Atletico

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 ianuarie 2016 09:14

Atletico Madrid și Real Madrid au primit o veste bună, după ce FIFA a decis să suspende temporar interdicția de a face transferuri.

Cele două cluburi au făcut apel la decizia FIFA, care le interzicea să facă transferuri pînă în vara lui 2017, iar pînă se va judeca apelul, formațiile din Madrid vor putea achiziționa jucători.

Oricum, interdicția intra în vigoare la finalul lunii martie, ceea ce însemna că în această perioadă de mercato, Real și Altetico puteau face transferuri.

Decizia FIFA a venit în urmă cu două săptămîni, iar cele două cluburi au primit 90 de zile pentru a regla situația și i-a amendat pe cei de la Real cu 328.000 de euro și pe cei de la Atletico cu 822.000 de euro.

FIFA a declarat că în cazul celor de Real Madrid, investigația s-a desfășurat în perioada 2005-2014, iar în cazul lui Atletico, între anii 2007 și 2014.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează