INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Decizie de ultimă oră » Chelsea a hotărît în urmă cu cîteva minute ce se va întîmpla cu Mourinho

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 05 octombrie 2015 15:52

Chelsea condusă de Jose Mourinho nu are deloc un sezon prea bun în Premier League, acolo unde ocupă locul 16, cu 8 puncte după 8 meciuri.

Deși presa internațională scria despre demisia antrenorului portughez, oficialii clubului londonez au emis un comunicat de presă în urmă cu cîteva minute în care au lămurit problema tehnicianului.

"Clubul vrea să clarifice problema lui Jose Mourinho și să anunțe că antrenorul se bucură în continuare de întreaga noastră susţinere. Aşa cum chiar Jose a spus-o, rezultatele nu au fost bune, iar performanţele echipei trebuie îmbunătăţite. Oricum, considerăm că avem managerul perfect pentru a răsturna situaţia în acest sezon, dar şi jucătorii potriviţi care să o facă", au scris londonezii pe site-ul oficial al clubului.

mourinhoo

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
rejeleblatist
rejeleblatist  •  05 Octombrie 2015, 18:29
Postat de John Milne pe 05 Octombrie 2015, 16:13

Sa-l aduca pe Strambul de la Rusinea Romaniei .

sa-l aduca pe repetentul ala care nu a luat bacu si nu are licenta de antrenor de la Faceti Ce Spune Becali

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  05 Octombrie 2015, 17:51

...era ceva normal ...toti stiu ca Mou este inegalabil ...

dan2010
dan2010  •  05 Octombrie 2015, 17:44

se pare ca Eva a fost mai buna decit credea MURI

Vezi toate comentariile (5)
Comentează