INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Decizie incredibilă luată de Mourinho: "Gata, STOP! Nu mai aveţi voie să faceţi asta pînă nu ieşim din criză"

Articol de GSP - Publicat marti, 15 septembrie 2015 08:42

Chelsea este într-o situaţie dezastruoasă în acest start de sezon din Premier League, cu doar 4 puncte acumulate în primele 5 etape, pe locul 17 în clasament şi la nu mai puţin de 11 puncte de liderul Manchester City.

Gruparea londoneză a pierdut în weekendul trecut şi în deplasarea cu Everton, scor 1-3, astfel devenind cel mai slab început de campionat din ultimii 29 de ani.

Tocmai pentru a ieşi din criză, Jose Mourinho a luat o decizie nemaiîntîlnită, le-a interzis jucătorilor să facă glume pe seama colegilor: "Nu mai aveţi voie să faceţi asta pînă nu ne revenim", a tunat portughezul, conform jurnaliştilor englezi.

Decizia este complet neaşteptată, mai ales că britanicii notează că şedinţele de pregătire ale lui Chelsea erau mereu pline de glume pe lîngă munca asiduă pe care o depuneau jucătorii.

Nu va mai fi cazul acum, cel puţin pînă cînd Chelsea nu urcă pe un loc de Liga Campionilor. În această săptămînă debutează în grupe cu Maccabi Tel Aviv, iar în weekend dispută un nou derby împotriva lui Arsenal.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
bdgeorge
bdgeorge  •  15 Septembrie 2015, 17:05

pot sa stea si in cap si in ruc Chelsea tot acolo sus termina in grupul CL... sa castigi campionatul in Anglia consecutiv e extraordinar de greu plus ca asa cum face de obicei Mou anul asta se concentreaza pe CL...dar ma repet nu va face-ti griji ca nu va termina in primele 4

adrian_hora
adrian_hora  •  15 Septembrie 2015, 16:25

sa-si dea demisia magarul nesimtit. si-a cerut scuze publice fata de eva?

talpaiadului
talpaiadului  •  15 Septembrie 2015, 14:59

Ovidiule, unde esti ma, ca intrai eu inaintea ta. Pai se poate, te detesi la fund acuma cand nea Mourin intra la ananghie? Nu fuse el cel mai bun, cel mai frumos, cel mai destept, acuma incurca borcanele sau cum?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează